韓國男排選手在家死亡 生前疑化妝遭欺凌

235 回覆
258 Like 6 Dislike
正常男人係唔識分有冇化妝。好多聲稱素顏既女明星,其實有化妝,但佢地都睇唔出。btw anson lo果d濃到連正常男人都睇得出,唔係普通藝人化妝既程度
批鬥?
政府培訓
咁都心胸狹窄
啲文人串柒柒唔比面佢 佢洗撚比面人咩
比返小小基本尊重就冇咁多悲劇發生啦
好撚慘 靚仔皮膚好都要俾人批鬥
垃圾韓國
如果通融俾毛澤東sit堂,其他閒雜人等都入晒黎sit堂,真係堂都唔駛上
以前學校都唔多間既年代,同而家知識隨手可得既年代冇得比啦
好恐怖Wor 整到 早D死唔使俾人笑
就係你呢啲仆街累死人,
喺網上面尻up冇成本,
加上隱姓埋名,
講每一句說話都閪都盡,
最後搞到人自殺,
仲要不以為然咁喺到懶搞笑咁。
落到地獄冇得輪迴嗰個應該係你唔係佢
黎到香港咪又係俾你班連登仔踩
有冇特別原因會變麻甩?
庇護工場工友都識上連登?
我地自細郁一d都比人問候 比人鬧 我地職場上都係好多鳩屎野 但唔會因為條友係你前輩或早你入公司但同職位果D都要奉承 我地頂多會對上司比較客氣返少少 但唔會當佢上帝 東家唔打打西家 (呢個概念應該少D出現係韓日社會?)

但你知南韓網友 好撚有心機咁去攪一個人 即係舉個例 你做個明星 開心得滯又問你咁開心做乜 著得性感又話你淫之類 屌那聲 如果係我地 香港D所謂名人 晨早禁鳩晒大家言 或者再清高既索性唔撚玩啦 個社交平台真係為左加強同fans 亙動咩 賣廣告咋嘛屌
由一出世開始無時無刻都比人屌
屌到極致就WFC架啦
你老母>老師>上莊>上司>老屎忽>老細>你老婆>你個仔>成個社會都屌鳩你廢老

通常老師果關係關鍵位, 捱到就得
人造
就算佢化妝咁又點,完全唔明
真,所以訓練出香港人極端自私同自我加wfc 其他人點諗

我點做你地都係屌咁我不如放飛自我

真係唔知算唔算好
仲有連上網講句野 都比連登仔屌
又話咩同我講做咩

買野都可以比間鋪屌

做咩都係錯
由高登到連登大把人畀人起底追擊,有冇人弱到要自殺

其實係韓國人太weak太廢
香港人既存在一開始說就係錯
無化,but 大整容, 蛇精咁款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞