韓國男排選手在家死亡 生前疑化妝遭欺凌

235 回覆
258 Like 6 Dislike
你咁嘅款 比人笑係抵死
無化妝
就算佢真係化妝又點嗰班垃圾似係唔抵得佢生得靚過自己就係咁攻擊佢,講真如果佢真係冇化妝冇整過容,佢呢個樣喺韓國其至喺黃種人嚟講都係最上等嗰類,咁樣死咗真心可惜
由細都大埋女仔堆, 一到體育堂就仆街
換衫果陣D男仔夾埋霸晒更衣室D勾
衫又勾一個, 褲又勾一個, 袋又勾一個
搞到我D衫要擺係地下換(仲要果個更衣係連住男廁果隻勁污糟)
我心諗你估我又想同你地一齊換衫貪你地有臭狐咩
私底下幾好交情男仔既一到呢D環境全部都唔會幫我
畢業last day, 謝師宴話影相直接講唔想同佢地影
畢左業好多年諗返起都憎死佢地
成塊面反光
其實普通影相唔打燈都會食妝
抵撚死啦 睇唔起人

普通淡妝執返正個樣都差好遠啦
https://pretty.presslogic.com/article/154543
男仔化妝我見過好多出事
首先皮膚黑既已經好多粉底唔岩你地用
同埋有鬚根既化妝好易唔夾, 遮鬚根又好講技巧
同埋男仔化妝無女仔咁多野可以執到
本身太醜樣既化完都唔係救到好多
乸得型仲要化埋妝嘅九成都係基不過我唔會因為咁而踩低呢類人,世界本來就係千變萬化,每個人都有自己鐘意嘅嘢冇得迫
所以最後都冇咗件事
自己本身又係黑底, 個樣又粗魯
真係好彩對眼夠大眼框夠深
俾連登仔掌權執撚埋佢都似
連登=另一個北韓
用指甲輕輕刮落D女塊面D粉都甩出黎
都講技術既
你條link後面果兩個唔係個個化到
用化妝解決問題之前我覺得首先盡量唔好俾自己殘
黑眼圈皮膚差果D生活習慣做成
唔知點解好多男仔就到30左右都急速氧化咁
個樣粗魯即係點?
可能修下堂眉可以改善
不過無所謂啦, 而家好少戴左口罩都樣衰
佢唔係化妝,係整容 將粉底 唇膏 眼線 整撚晒入皮膚。。。同d 傻鳩成日話自己素顏一樣
都係粗眉嗰啲啦
但眼睫毛就長得好過分
長到好似天生畫咗眼線咁
然後仲要雙眼皮
我家姐同細佬羨慕到傻

不過都係得對眼見得人
保養真係最緊要
其實閑言閒語都唔係太大問題最怕就係生活遇到重大嘅困難
好耐冇見人, 鬚都冇剃...
食lunch果下呢
之前新年放假前老細請食飯
見到佢成面鬚成個污咀狗咁唔開胃
我一畢業就做左激光脫鬚根, 可惜一直都脫唔清
而家美容院停業搞到又要剃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞