【ViuTV】《IT狗》(53) 星期一至五 21:30 適者生存 汰弱留強

1001 回覆
15 Like 6 Dislike
我覺得rap好似succession
新年冇得睇而家即刻追番琴晚嗰兩集
暫時覺得僅次於2月29排第二
希望唔好爛尾啦 天台BBQ都收貨嫁喇
KendallL to the OG
白卡信 = 路飛
Tony = 烏索普
男B = 卓洛
Billie = 奈美
蒙玲 = 妮歌
Johnny = 索栢
Never = 布魯克
Kenneth = 山治???
根據大台理論,女主角要下決心離開,男主角先醒覺,下決心要追番女主角番黎。
(ok 其實荷里活都係)
打DDOS戰最得力援軍應該係AI George, 之前已經識debut, 可能會hack埋Moby AGI叛變
呀信真係做得好好
但係George係有上過架定係放咗落ppd定係點 劇情好似冇交代過朱康知道有George
見到小龍咁正常好唔慣 同埋佢真係幾似chilam
好正啊小龍
笑得好甜 好想佢望住我唱歌
得返兩集好似唔係好夠交代淨低d 野咁
希望唔好趕頭趕命完
btw 百特通要讀得準真係好難讀
唔好一啲都唔似
OP講緊有個勁熱血船長一味衝
雙翼都好可靠有料,下面班人都各有所長
ppd 無一樣似牙信勁低energy 都無路飛個氣勢
又無好明確好可靠嘅雙翼

唯一tony 同烏索普有啲似,同埋never b 吉祥物應該配索柏都係隱形擔當後勤做嘢但俾人攞哂彩
咁啱嘅小美 我啱啱睇完
睇到哭𠹌左
係啦 呢樣走唔甩蒙玲果樣有d sad又唔敢答
覺得on9信咁講姐係對自己冇意思
佢一定好想答唔會 因為想做男女朋友
Moby 應該係開發緊人工智能度發現左

模擬startup點打都打唔贏白卡信

之後老闆就千方百計攪鳩白卡信,搵真相

砌機果幕可能係砌白卡信掉左嘅機
我都覺得似
但我又諗到時係咪真係原班人馬過到去
去到好似lou咁無啦啦比人架空咗/好似tony home lab咁掛名
到時都係冇意思佢地其中一樣鍾意嘅係呢team人做野
啱唔睇到啊信rap嗰段 好癲
期待續集男b東邪開埋電競條線,蒙玲設計界都大把水抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞