【ViuTV】《IT狗》(53) 星期一至五 21:30 適者生存 汰弱留強

1001 回覆
15 Like 6 Dislike
今日呢集真係好正,阿信幾時出rap solo
仲有兩日就大結局啦!!!! 好唔捨得

綜合員工能力評分系統方面
暫時各位都好踴躍投票!頭五位已經全部突破一百萬個❤️!!
西毒更破二百萬大關,唔好俾佢停!!

另外,我地亦新增咗更多員工,包括真IT狗,萬均等同埋sticker pack!
今日阿信同tony RAP 完,大家記得去㩒爆佢地個❤️!

記得follow埋HR阿姐個IG~
https://www.instagram.com/itdoghr/
討論&更新討論區
https://lihkg.com/thread/2867671/
但係已經無曬原本既自主權啦
再加上為啖氣,受咁多妥屈,如果俾我揀都好大機會唔賣
yahoo就企硬冇賣到
呢個真係反面教材
Yahoo=智能水杯
YouTube/ig=paypayduck
我覺得睇勢頭囉
如果好似ig咁
個勢好好,高位比Facebook問價
自己都仲有可能闖出一片天打破fb壟斷
咁可能唔賣

但好似ppd咁比ppe㩒住嚟打
market share輸緊幾條街
人哋都仲肯高位入你貨
咁就應該賣嘅好啲啦
其實係買user, data... 好似萬均咁
我都有諗起Onepiece不過係兩年前嗰種feel
都係既,又俾人告緊
不過最後有Tony有300萬加碼
最終都係好似去茶餐廳咁,叫奶茶俾錯左撚茶,堅持定妥協
覺得佢甩beat個下係精粹
應該係東邪個server room
偷片咁仆街嘅
似係paypayduck 個sever冇咗 搞到要做返其他野
it9 2 就會係3y2d 之後?我ok
第二下i sat paypay 隊左枝咪出去 動作錯左佢好似自己都窒左一下
後面個個mon有個四方帽
綠州
呢條八婆真係要大巴大巴打撚死佢
好撚勁
男B個Keyboard係咪keychron黎
咁佢的確成功做到戈種賤女人嘅feel
都算係一種成功
佢ig都話自己收到劇本睇完之後都好憎自己
除非開live 之外 我都好想佢地出啲ng 片俾大家睇睇 希望有機會睇到啦
係嘅真係痴撚線
rap 嘅似the office
AI 嗰part 好似mr robot whiterose 玩 time machine 咁
佢今晚望住阿信已經係含情脈脈啦
阿信問佢會唔會做到一世朋友佢個樣都變晒
套劇都暗示左幾次佢鍾意阿信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞