原神[7]

1001 回覆
13 Like 480 Dislike
寶箱睇住有時都會漏
我全圖100%哂 但係同巴打鋤地果時都見到有箱未拎
凝光唔係要刷磐岩咩
站場打用追憶4件好過
刷絕緣點都歪到一套打得既
你鐘離3命甘雨2命淨係食1次大保底 抵俾人負皮
無知一問 點睇到大保底 唔係90先係咩
留名
終於有人討論原神
以為香港一直得自己一個玩
Asia巴打加我一齊玩啦
歪一隻常駐 再差唔多80先出大保已經算係
要第90抽先出5星係另類歐洲人 足180抽先中仲難過10抽2隻
小保底即係抽到金但抽唔到當期up
大保底即係你抽到金但抽唔到當期up之後 再出金必定出當期up
大小保底各90抽
即最壞情況你180抽點都抽到你想要既角色

舉例
假如你好好彩5抽出莫娜 之後90抽之內必定會出當期up

以上只限角色up池,武器池唔同玩法
萵苣媽媽yyds
巴打點check?想睇下自己非定歐
睇到置頂啦自膠
Thanks
盡快升到開每日任 每日60石
記住石唔好換藍球 只用來換糾纏之緣抽限定池
常駐5星之後抽限定池會成日見到
加左
佢哋都唔係主C,用邊個打都冇分別
睇你裝完聖遺物同武器邊個打人大力啲
真係要比琴姐嘅普攻同E先係最大力,但無謂分散資源又練多一個

先幫香菱整好一set絕緣套,有剩裝埋俾行秋加充能
雷主只係要佢用E充能唔駛升,解完任務滿命座就得
成班垃圾玩中共抄game
其實你未有班尼特既話 唔洗急住練香菱 香菱一定要配班尼特加傷鎖面板同幫手打充能球
你有煙緋用 煙緋行秋鐘離已經隨便打 仲有一個位你揀你想用既副c就夠 可以揀雷主 雷主充能有200up 二技升到7lv就夠 命座冇要求 淨用小技充能(但留意後期雷主煙緋都要換走,雷主只適合單充角色 例如魈,煙緋就更加唔洗講 只係過渡期主c)
老老寶寶
使唔使即刻升世界等級
35lv暫時lv3
但係而家一升去lv4
到個人40lv果時世界等級就自動上lv5
資源係多d
但係唔夠打既話又冇資源
冒險等級得45lv有用 唔洗急住升

哂左好多資源升貓同八重 依家發現深淵10層都打唔贏
有冇ching幫手睇睇點組第2隊
香港唔會淨係得你呢舊垃圾既
快啲課金啦 跟住又出勁啲啲怪 你又繼續課 開心
1.胡桃行秋鐘離
2.香菱班尼特貓貓甘雨

聖遺物正正常常 10層一定滿星
淨低係技術手法問題
通常都唔建議卡世界等級既
正常慢慢玩如果你有5星主C其實唔會太難
除非你狂衝主線打得太快
同埋lv5有得揀降番落lv4

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞