一人一部Z Flip 3

54 回覆
52 Like 2 Dislike

北京冬奧即將開幕,今屆選手及工作人員亦已陸續入住冬奧村。近日有運動員上載影片,顯示每名參賽者都獲贈一份禮物包,內裡除了有運動耳機、項鍊等,還有價值 7999 元人民幣的 Samsung Galaxy Z Flip 3 北京冬奧紀念版摺屏手機,讓不少外國運動員打驚嘆。

每名參賽者都獲贈一份禮物包,內裡除了有運動耳機、項鍊等
還有價值 7999 元人民幣的 Samsung Galaxy Z Flip 3 北京冬奧紀念版摺屏手機
不少運動員都對冬奧村相當滿意

據內地媒體報道,這部 Galaxy Z Flip 3 北京冬奧紀念版摺屏手機,下蓋印有北京冬奧以及國際奧委會標誌,軟件也有冬奧主題、圖示、桌布以及時鐘,其他規格配置則跟普通版 Galaxy Z Flip 3 相同,普通版的 Galaxy Z Flip 3,香港現時售 7798 港元。

至於其他方面,似乎不少運動員都對冬奧村相當滿意,其中如瑞典女子冰球隊隊長艾瑪,表示:「在冬奧村我從來沒有睡過這麼智能的床。」又如捷克花樣滑冰選手娜塔莉,她最喜愛吉祥物「冰墩墩」,稱:「非常感謝這裏的一切!無法用言語表達我們在這裏的感受了!」

一部電話就收買到
點解唔送華為
點解送韓國機

同埋係咪寓意奧運摺埋
不反了 即刻報名參賽
偉大的國 我是龍的傳人!!!
奧運贊助商之一
一來係奧運贊助
二來呢部機賣外型為主,當係紀念品送畀人之餘又唔浪費。
我地大中國點解要泡菜佬贊助
idog: 我收到一定掉落垃圾桶
無人買所以散貨?
建議出多啲街
奧委會大哂
贊助商
同埋北方佬應該冇摺埋等於收檔呢個概念掛
咁由s7開始 都冇人買咗好多年
對三星來講照入數啦
多謝中國
呢部接機好靚
點解唔送華為? 勾結外國勢力?
Samsung 贊助好多野
華為p50 pocket 得4G
智能手機 = iPhone
智能摺機 = Samsung
點解唔豪啲送Fold3
fold3外型冇咁好多可玩嘅空間
正評:有監控

負評:正常機無裝後台軟件
佢部摺機出左幾耐?
出街真係見人揸係手用既唔多過5次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞