43歲美女於Facebook元宇宙遭三男上下其手陷焦慮! 網民:On9? 唔識Logout?

211 回覆
41 Like 342 Dislike
On9,又摸唔到真人點會非禮?非禮部電腦呀?
男摸男

U ARE MY QUEEN
...
正解
邊有得咁樣以偏概全?係唔係toxic behavior要視乎情境而定
我當你玩會殺人殺怪嘅game,咁一般情況下殺人殺怪咪ok囉
但係就算你玩緊會殺人殺怪嘅game,都唔代表咁係一定正當,因為有啲情境就係唔容許咁做,例如係一啲friendly嘅server,講到明唔可以打人,你入去呢啲server無啦啦殺哂啲人咪toxic behavior囉
咁呢個世界本身就toxic, 唔想比人toxic咪同返自己班frd玩囉,毒撚冇frd就係比人toxic㗎啦
其實有感覺都正常,不過佢就誇張咗少少 可能本身個人好敏感
類似以前玩CS對方死咗你仲射佢條屍,佢都會即刻不滿爆晒粗
男人比人非禮最慘
講出嚟仲比人笑
咁撚有人話元宇宙啲起格公仔咩
打機同現實一樣打嚟做乜
嗰啲最多係一時燥底
事後咪一笑置之你都唔會on9到周圍同人講
咪撚咁戇鳩啦
藍絲:咁呢個香港本身就係冇民主同被殖民, 唔想比人殖民同冇民主咪去有民主嘅國家囉,香港人冇民主就係比中國獨裁統治同殖民㗎啦
打舖機都想比人管住晒營造到好friendly好正能量咁你都係去中國把啦。咁樣都可以拉埋民主你講睇嚟你都係啲成個腦除左政治就咩都冇既人
連上網都要女性特權
元宇宙只係有avatar 既連登
淨係非禮已經好有禮貌 網絡世界邊有道德
所以咪話佢誇張同敏感
講真呢啲去邊都會遇到,可能佢以為係虛擬世界係唔會發生
你呢啲就係以為上咗網就乜都做得嘅人,騷擾人又得,羞辱人又得,搞到成個網絡風氣極差,互相尊重根本係基本嘢嚟,就算冇講到明唔做得乜唔做得物係唔係都要自己諗下有乜唔好做?以toxic同唔識尊重人為傲係唔係覺得自己好型?
我剩係覺得嗰啲雙重標準剩係識批判人嘅網民好撚on9
我三一萬能俠
好撚想整副vr 玩吓
求入坑推介
gay佬摸男人點算
is a joke...
唔通可以拉開佢咩
恋鳩鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞