又遇到carousell 乞衣

549 回覆
2672 Like 62 Dislike
其實係咪香港先有咁多乞衣
新加坡一樣有carousell,問過朋友話佢地網上買野都唔會咁閪
買家自己醜咋, 唔係以為有人會企佢嗰邊掛
同埋爆人ac 名有乜用
啱 有感 之後仲要吊9你
死乞衣
買嘢搵四五個buyer即係點
媽你老母寶
成撚日用埋d支那話
可能靚女嚟巴打你走寶
屌你老母 仆街死啦陷家產
試過我係買嘢,要自出價,我出左價,過左陣佢就覆有人出價已經高過你,ok啦,我係出得比公價低,就出番公價高少少,佢又再覆有人高價過你,我就算數放棄唔要比人要啦。

最後2年後個post仲係度賣唔出(有更新)
你想賣幾多咪直接set囉...價啱自然有人搵你啦....
所以要set高一,二百
揾番佢賣緊既野揾佢講價
係呢度賣野就覺得自己唔可以開鋪
實狂屌走D客
依到真係好多智障,我前幾個月賣左頂帽,面交埋,單都有,上官網買,賣左3個月後佢add返我問我頂帽係咪假野,係既唔怕應。我話單都有,影埋官網張訂單相俾你。仲要質疑假,跟住佢話去左實體店睇啲質地唔同,我個下好想打句,你咪拎定帽去問真定假囉
所以咪比人串返轉頭 樓主嬲到要開post
其實開咩價都沒所謂 私人買賣 只係樓主比人串到啤一聲
先要開post順返條氣
邊忽串過
你話好呀,減到$10都得,全新咁滯,冇壞
祝佢呢世買唔到
正確做法
咁多年來肥花CARUSELL賣嘢,發現「XXXX即賣」呢句超WORK
之前部水貨XPRO3放賣12000, 有條友開10500, 我都廢事討論,11500即賣
佢諗咗兩日同我講OK賣埋
事後睇返PRICE先知水貨全新已經跌到10500, 佢冇開錯價,不過我部機係DURATECH點都貴返少少先肯賣
https://www.price.com.hk/product.php?p=438227
痴鳩線,有假貨驚恐症就自己去專門店買啦
seller
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞