又遇到carousell 乞衣

549 回覆
2672 Like 62 Dislike
比你咁希望左一下
佢全家肯定過唔到新年了
媽寶

第一次聽
30蚊都炒好意思話人乞衣 你就真係食屎
驗下腦啦低能仔
人地講到明「你自己call車 自己處理俾錢」
你條弱智仲係度問問問
對住班乞兒寸佢屌佢冇用架,有心玩就導鳩佢再放佢老母臭西飛機啦
carousell真係好多呢d賤種狗
試過有人dm問交收、拎單
最後先問可唔可以平200畀佢
條友唔知係咪以為問哂所有details我就唔會拒絕佢
直接已讀不回啦
所以話呢啲平台好浪費時間
以前無咁多呢啲無謂人
尤其好多唔講中文
似打手
鬼叫香港冇一個正式嘅網上交易平台咩
類似ebay做埋收錢嗰啲
唔撚問得我咪唔撚買囉,又唔係我等錢使賣野,佢剩係寫call GoGoVan,我撚知佢幫手call埋定我自己call,未用過GoGoVan問清楚點搞都變弱智,on撚9
“靚女比我中出一次可以“
真係得一次遇過一個好好禮貌
我順佢壓嘅價賣畀佢

啲乞兒一入嚟壓我2、300
但其實係有其他人賣緊佢想壓嘅價錢
唔搵佢哋買,走入嚟壓我價jm9
我直頭唔會覆添啦
你份人又幾老實喎
人地有責任教埋你點call gogovan既?
不如幫埋你去廁所揸jj仔柯尿好唔好?
唔識自己google? 賣野包教學?
自己做伸手黨仲係度扮無辜上黎想圍爐取暖
收皮啦
cls,又一個乞衣
問多句點送貨交收都變埋伸手黨,你出街買野係咪啲毒撚,問多句都唔撚敢,驚畀人串,要Google晒先出敢聲
無人叫佢一定要教,大家網上交易,啱咀型咪講多句,好似條友咁串唔想講我咪唔買,無損失既,係你呢啲以為好柒醒乜都要Google晒先有權發問既人搞到問問題既人都係on9咁
屌咁而家人哋就係唔賣畀你個弱智囉
人哋上網賣嘢唔係sales無責任教你㗎喎
520k
你賣咩賣到50幾萬
1:1法拉利?
而家係佢擺賣,交收方法都就晒佢,無人講過佢有責任教,佢唔賣畀我呢個「弱智」,我咪唔撚買囉,佢件貨咪繼續擺囉,成部雪櫃咁撚大箱,慢慢擺

85蚊講到20仲話自己係學生
Ok 我就比人講價嘅,不過就賣比其他人都唔賣比佢
果$100就平比人啦
反正你都唔要
咩叫55?🤔🤔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞