[Netflix] 殭屍校園 All of us are dead (2)

1001 回覆
46 Like 21 Dislike
下季?
成套劇睇得最爽最開心就係見證隻Beta男主角畀一直追佢既愛人193整爆撚隻眼 爽到我大叫出聲 垃圾beta仔柒撚到畀名牌女主 明明呢d野係女主做 仲要廢到就死用命威脅kiss 女主 畀人插爆眼真係抵撚死
其實科學老師應該變異過
開頭講過佢上堂走咗出去
同問
畏屍咬完就會失理智
除非變左半人半屍
編劇唔記得咗
咪係
唔明點解裸女唔揾193報仇
同埋佢以為自己燒到學校
只係燒到開咗頂樓對門
弱雞廢柴beta渣撚男豬角,暫時諗到就有抵撚死既五宗罪:

1)明明中意女主,書包畀女主拎都算仲要過馬路唔拖人撞開女主,搞撚到女主遲到仲要嘲笑,女主踢男主係理所當然既事

2)天台營火會當眾表白,想用群眾壓力令女主屈服接受佢自己,懦夫既表現

3)女主角聽完on9仔表白,想自己一個人靜下,男豬就叻唔切衝上前話:你唔洗中意我架,但其實女主一聽完條弱智仔表白,字裡行間講到連friend都唔撚柒想同佢做

4)弱智男主角事後一尾講,明天、下次、一陣大家溝通件事啦,一黎又黎懦夫表現,二黎又淆青獸驚人地女主拒絕自己,三黎可能真係柒撚到想說服女主,講話好中意佢:用理性去說服女主中意自己,正一垃撚柒圾

5)對人過份偏激,女主有咩朝都做舔狗、龜公,班長出事為左呈英雄保護女主,就想殺埋班長趕人走,正廢物

Credit係畀編劇導演,物競天擇,男主角呢類坊間99%弱雞廢柴beta渣撚藍藥丸男係死有餘
好好笑,又193又楊明又劉惠卿
韓國宣傳型能到

因為佢地係憎大人/其他人唔幫佢,多過193
依個真心正
係街見到嚇都嚇死
韓國宣傳型能到

Sor 係泰國
青山似温流 秀赫似珉豪
我反而諗起戲入面有人喺地鐵扮喪屍咬人+假道歉
超仆街

應該拍多段扮喪屍條友俾其他見義勇為嘅人爆頭殺
有種高竇氣質
想征服佢
重雷
樓豬至愛場景

編劇係咪唔記得左女主隻手第一集比喪屍咬過定抓過
玩左咁多日又無提過又無病發
果個真係仆街仔唔撚知孝山市情況喺度抽水
男主老母唔算啦
女主老豆如果未見到個女既話我覺得佢應該都唔會變
佢隻手被咬左都頂左好耐下先變
[Netflix] 殭屍校園 All of us are dead (3)
https://lih.kg/2867328
邊個係楊明?
很定無事啦
反應咁好Netflix實開續集
同埋最尾班長都話仲有幾個咁既同學同佢一齊
應該有主角份
我仲以為會係青山同秀赫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞