[Netflix] 殭屍校園 All of us are dead (2)

1001 回覆
46 Like 21 Dislike
粉紅女重有好大發揮空間,咁樣死真係好無謂
磨牙
可能真係冇死,畀軍方捉到
下集變Nemesis
你search 外貌至上主義 總共32集
半屍好似d d死唔晒就可以復活
好型
個名真係好柒,本身彊屍同喪屍定義一早已經好唔同...究竟負責譯名果條友係唔識定係想玩嘢...仲有一有學校就咁加x屍校園落去就算,真係好撚無創意同誠意...不過香港人創作能力係咁上下...
你覺得男主有冇死?
冇波坐A望B
咁樣我覺得真係好難唔死但如有第二季可能真係得嘅 因為佢都係似新人類 同193打咁耐都唔變異
點解第三集一開頭條女冇大肚都生到仔?
佢漫畫都係叫殭屍校園
而作者另一套作品僵屍校園就真係講跳下跳下個啲僵屍
大陸劇唔睇
《僵屍大騷動》先岩
其實之前我覺得我好,係呢度真係覺得做得好差。千里遙遙淨係黎開道門。
冇李朔ig既
有啲大肚係細肚都遮到
唔知有冇睇溜
去學校果班消防去左邊?
以為一路保住條命對劇情會有咩作用
原來乜都冇
男主一真係典型坊間9成既藍藥丸男,即係溝女方面成個弱雞廢柴beta男咁。見女主中意男二先緊張人地,想靠表白及做女主角工具人,正宗賤種黎:瘦田冇人姦,姦開有人爭咁撚樣??

營火會個陣仲蠢撚到當眾表白 諗住靠表白+群眾壓力勒索條女中意自己,廢撚柴到明明係一開始中意人地,一開波叫女主攞個重背囊🎒又唔乘機拖實女主過馬路,搞撚到女主遲到仲要笑,beta仔心態。最撚柒人地女主知撚到條廢柴只係兵/工具人,唔會真正愛上佢,仲要chur住人話:你唔洗中意我架,哇屌,條仔廢到搞到我想一拳打爆個mon 反之,男二做既野就正常好多,用行動綁女二證明自己既愛
男主一真係典型坊間9成既藍藥丸男,即係溝女方面成個弱雞廢柴beta男咁。見女主中意男二先緊張人地,想靠表白及做女主角工具人,正宗賤種黎:瘦田冇人姦,姦開有人爭咁撚樣??

營火會個陣仲蠢撚到當眾表白 諗住靠表白+群眾壓力勒索條女中意自己,廢撚柴到明明係一開始中意人地,一開波叫女主攞個重背囊🎒又唔乘機拖實女主過馬路,搞撚到女主遲到仲要笑,beta仔心態。最撚柒係天台個幕人地女主想一個人靜下,因為知撚到條廢柴只係兵/工具人,唔會真正愛上佢,仲要chur住人話:你唔洗中意我架,哇屌,條仔廢到搞到我想一拳打爆個mon 反之,男二做既野就正常好多,用行動綁女二證明自己既愛
男主一隻beta仔咁撚柒廢又唔識溝女,等左12集集集都想佢死,等到頸都長,真係好廢
秀赫一齊綁住手果度好難抗拒

當眾表白成功機會=0 睇到嗌出黎 唔好講ar傻仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞