今朝拎咗醫生紙豁免打針,唔想打針可以試下

279 回覆
349 Like 36 Dislike
你會唔會返去問醫生寫張新版醫生紙
叫公立醫生開專科排期紙
有個test 係借部portable 心電圖機一個星期
你戴住。 bpm 一升到唔對路就禁制紀錄
,醫生覆診會分析。
俾左代通知金仲要補理由嘅咩?
諗住唔收先搵醫生轉表啦,唔敢太麻煩到醫生。
上一個醫生出個張唔合規格,我問佢可唔可以簽範本,佢話咁麻煩唔寫俾我
打得出咩紙
要出紙先打得咩
逆思考咁諗…既然咁多醫生都叫人打針

咁有冇醫生敢簽一張醫生紙,係支持人打針架?

我相信難過搵醫生幫你簽豁免打針…
正苦琴日先推新紙本醫生紙template同qr code醫生紙
啲醫生都未跟得切
你睇下你樓上
就係因為有你呢種人政府先有藉口禁晚市封城 傻鳩 如果個個打晒針 林鄭個傻鳩重有咩藉口封城?
係想有齊有冇打針人士,出入場所嘅記錄就真
冇相熟醫生根本唔會拎到
由細睇到大, 你大客黎
仲要愈黎愈有potential :
由細已經體弱多病, 證明年紀再上就更加多毛病
一定再多D頻率睇醫生, 源源不絕既cycle黎

試問呢D客, 點可以甩左你呀
就係你呢d傻鳩割完五城割十城
到最後發現自己底褲都輸埋
真係多鳩謝樓主揚開曬
得都好快變唔得
真係身體有問題嘅人最終會被逼針
死咗政府一樣唔會認
兒登質素
咁點解唔可以打咗針嘅人可以堂食/ 出街先
點解依家啲人打咗針都冇得堂食?
又話啲疫苖好勁嘅?

接種新冠疫苗能預防感染2019冠狀病毒病。已接種疫苗的人士即使染病,病重和死亡風險會降低。就患上2019冠狀病毒病而有較大風險出現重病或死亡的人士(例如長者或長期病患者)而言,除非他們有禁忌症,否則應接種疫苗,以作個人保護。如有較大風險接觸新冠病毒或將新冠病毒傳染給易受感染和體弱者,應盡快接種疫苗。
咁撚hard sell 啊 港共都有pr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞