iOS 15.4 加入口罩 Face ID 功能 免 Apple Watch 也可戴口罩解鎖

465 回覆
141 Like 29 Dislike
用 WiFi 同 Cellular 都冇 15.4 update?
仆街咁樣迫害我部11
都冇呀
連個天都唔比我更新
你係咪同時有其他 iOS 嘅 Beta Profile?
都冇 del晒再裝都係冇
出咗呢樣野iphone14 睇黎都唔會有touch id 回歸
郭池銘一早講咗 2022 iPhone 個 Display Panel 唔似有 In-Screen Touch ID
狗鐵係右面 巴士係左面 試過左右換
最後放棄用翻電話算
你是咪戴眼鏡
戴眼鏡好似易D
不過轉新機之後就唔得

本身AW解鎖 但係app唔可以用faceid
依家可以戴住口罩解鎖有faceid嘅app
update requested 廿分鐘無郁過
試用緊 用落下都幾好 但有時就1秒內解鎖 有時要等兩三秒
Beta 1 算係咁
15.4係beta
Apple Watch 解鎖好唔安全 有條友是但攞你部機解鎖都得 雖然佢個錶係可以撳鎖返部機 但係而家呢個口罩解鎖系統同Face ID一模一樣 其他人scan唔到 就算自己戴咗口罩瞌埋眼都解鎖唔到 因為我已經試過
Cap Profile 嗰頁上嚟睇吓
Cap Profile 嗰頁上嚟睇吓
你個 Profile 喺邊度搵返嚟?
美國咩都可以告一餐
仲會有律師幫你一齊賺返筆

都未計歐洲d環保撚
但an機有指紋
https://beta.apple.com/sp/en/betaprogram

我個profile 同佢一樣係呢到dl
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞