[NS]Pokemon劍盾/晶鑽明珠/阿爾宙斯討論區 #245 開game啦

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
睇樣簡左水 其他一隻肥毒 一隻腎虧
+1
火系諗住捉隻烈焰猴取代佢算
點解大家話有得捉伊貝嘅位我次次去都唔見有
本家大把啦
隻叻盡我肯定老任有參與開發
老遠已經會見到玩家
紅眼係會重生定一次限定
4右邊有隻赫拉赫羅斯
打死左 重生左
睇你用咩心態玩,用以前捉完隻精靈進化埋開左圖鑑就掉既玩法…
可以爆到機,但係捉唔到阿爾宙斯

全圖鑑條件,係指圖鑑入面每隻精靈都有調查lv,lv10先完成一隻精靈既圖鑑
比如櫻花兒,圖鑑要求你見到佢係樹上跌出黎25次先完成其中一項調查
仲有好多比如打死佢25次,見到佢用某一招25次……

仲要有幾隻精靈係每15分鐘一次時空扭曲,隨機出既時候出比你,我用左3個鐘…

2百幾隻精靈,逐隻咁樣清個圖鑑
再另加全地圖隱藏無提示既神祕圖騰
以上既加埋哂係有排玩

but,無左孵蛋系統,無左好多樂趣
https://www.reddit.com/r/pokeleaks/search?q=map
仲可以知埋英文地方名搵料都易d
帶著智慧型手機闖蕩異世界
要日頭同埋小心d行唔好驚動佢
天冠山/濕地/海岸

每15分鐘一次時空扭曲,每次時空扭曲都會爆一堆出黎
間中會出現進化左既,我就好罕有咁出左隻頭目雷伊貝
講起櫻花兒 我仲未搖高出嚟dklm
幾耐刷新一次
我都係覺得冇對戰又冇個體值點解仲要生蛋
如果之後每一代都一隻閃鑽晶珠咁款
今集有冇夢夢捉?
lv10係唔駛真係捉25次
圖鑑項目左邊有紅色icon既雙倍分,計哂weighting10個tick就lv10
做哂perfect係色違出現個加乘再比lv10高d,同埋加分升銀行隊rank
見唔到翻村出過嚟,翻村就會reset地圖
生蛋有咩樂趣
高強度重複性工作
天冠出—太古洞穴附近d樹我連續出過兩次……
之後就無L再出過喇DKLM,正臭四
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞