[NS]Pokemon劍盾/晶鑽明珠/阿爾宙斯討論區 #245 開game啦

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
好似唔係
YouTube 有片有人普通波掉咗勁耐捉到
有坐山個位好近架 我都係見到佢飛諗住行過去望下 點知行下行下有個位近到可以zl 見到詳細資料
之後我以為要拉入戰鬥再掉先中 點知拎隻雀掉埋去佢只係停左停 我再用波掉兩個就收左
之後下面條河隻雀zl 都望唔到既 果時先知有飛羽球
洗翠嘅裙兒小姐
港豬
但依代係我黑/白以黎玩得最慢 最有心機果集
成日唔解主線 係地圖周圍行下望下
解圖鑑都有心機過以前
之前果d都係快快脆脆過下個城就算
咁你咪善意提醒下 佢唔聽咪block9佢
係要講乜鳩支持香港警察係度引戰
人地要同你嘈就一定開始講乜鳩搭黨鐵東江水 兩邊互屌沒完沒了
煩閪到 屌哂你地老母呀 覆埋你呢次唔會再覆 唔想阻鳩住
阿爾未玩,但睇落都有少少似NDS個隻Dragon Quest Joker
企係到就可以
三隻大牙狸個任第3隻係邊
捉左牧場邊同工地邊個隻
放工時間有日水啦掛
呢度啲黃衛兵只要你幫襯過藍店就要不得好死
但自己偷用唔計
有冇用switch lite玩既巴絲有玩後感諗緊買唔買oled黎玩
成個世界真實左好多
掉精靈球唔一定掉得中
可以掉左出街
見到怪可以掉頭走亦都可以掉隻精靈出黎同佢打過
亦都可以咩都唔到睇佢有咩互動
怪都有分主動被動
有d甚至見到你就掉頭走
隻game有冇神獸可以見到?
農田對住個排屋 好似係
唔值得為呢隻game買過部機啦
提提大家 領主係會出閃嘅 即紅眼高lv個隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞