[開 po啦你老母]利物浦 對 卡迪夫城 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
呢單deal有啲條款係兩邊一齊做數
Deal到出年巴塞唔會過唔到salary cap
可能剃左鬚好靚仔好斯文好大條賓周呢
睇定啲先除褲
100%
卡列奧斯
南野可以賣俾人啦
今次似搵文尼替代品
狼隊翼鋒查奧爾轉投巴塞在即。留意完一輪相關新聞之後,發現有趣嘅內幕不少,整理如下分享俾大家。

1. Traore只係牌面上減人工。巴塞只會支付西甲要求嘅最低工資,其餘部份會由狼隊支付。母會墊人工呢個安排以外借而言尚算合理,實際上係幫巴塞減輕今季FFP壓力嘅手段。

2. 巴塞申報財政狀況時刻意將一部份支出嘅結算提早到今季,壓縮今季FFP下嘅空間,為嘅係騰出來季FFP空間。

3. Traore同Trincão嘅轉會(目前由巴塞外借至狼隊)基本上直接掛勾。兩人同為先租後買,變相變成球員「交換」。有指Traore外借協議中嘅買斷價專登set到同Trincão一樣。

4. 另一說法係,餘下半季狼隊墊住先嘅人工,將會從Trincão最終賣斷價中扣除。狼隊俾嘅人工等於成為買Trincao嘅首期。

5. 最大贏家毫無疑問係文迪斯。

#轉會窗冇車仔咩事
#唯有留意下其他隊
【2022冬季轉會傳聞 - 路爾斯‧迪亞斯】

FSG咁遲先俾錢!(定早咗半年?)

葡媒瘋傳後,英媒Paul Joyce、Neil Jones、David Maddock等紛紛報導利記即將完成收購波圖哥倫比亞國腳翼鋒路爾斯‧迪亞斯(Luis Diaz),轉會費估計三千七百萬鎊另加浮動轉會費,總值可能超越五千萬鎊。

Neil Jones提到利記原定打算黎緊夏天先出手,但考慮到近期傳出熱刺都想搶人,於是先下手為強。

留名跟進。

#LFC #YNWA #WeAreAnfields12th #A12HKMO #A12OLSC #A12LFC
年幾冇出過野, 你由得利子啦
我係球員都揀利啦 三叉要接班係共識
水貨經理人出黎9up未
幾時簽埋vvd替代品
唔同位有咩好講
買左啦,喺英冠練緊功
買人真係開心咩....
佢買得人都用黎頂salah...
但今年salah真係值得一張大約.... 慘
其實到底係西甲薪酬條例太辣,定係疤狗傻西亂咁offer, 搞到今日咁
做乜無啦啦買人
乜有水魚買我地啲人咩
Fsg:屌你個閪想典撚樣,出黎隻抽
根本就係要咁
賣文+費,續沙
準備破產
Goodbye and thank you Salah
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞