[開 po啦你老母]利物浦 對 卡迪夫城 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我由細到大都未試過咁認真對待一件事自己暗暗地commit左要用成世既時間做好你可唔可以唔好退縮你咁樣對我公平咩
candy冇咁靚, 塊面好方

ivy冇睇相咁靚
近睇個咀可以含3碌鳩
阿gao正過marf先啦
只要廢中話要既人我都無 擔心過會廢
買就得
當初覺得選多啲實力派都好
但後來發現viu出既歌會唔會冇乜實力可言
威爾斯國腳:neco
candyBB
luis diaz骨架唔錯,隻腳夠長,又有平衡力

啱唔啱用真係唔知
d球員轉會去利有幾多跟球王片去踢

個個都要跟高普果套去搵存在價值
【第三】

根據Euromericas Sport Marketing Group最新調查顯示,利記球衣總銷量喺2021年係全歐洲第三多,亦比過去六年都多。

調查顯示利記2021年賣出超過二百四十萬件球衣,僅次於拜仁慕尼黑及皇家馬德里。

自從由Nike生產球衣後,利記銷量達到破紀錄數目,而Nike對利記嘅影響,相信會喺利記即將發佈嘅年度財政報告中反映。

Nike每年向利記支付三千萬鎊回報作為球衣及體育服飾主要生產商,業界估計連同分紅及獎金等,每年利記從Nike嘅合作中會得到超過七千萬鎊收入。

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-nike-boost-70m-deal-22889327

#LFC #YNWA #WeAreAnfields12th #A12HKMO #A12OLSC #A12LFC
都市傳說 Nike會幫利簽球王
Nike: 吓,我錢就俾咗,唔關我事
又可以買多架遊艇
fsg:
Yoyo正
留名睇JP話67已經復操猶如新人加盟,買人會影響佢上陣既時間,非洲盃亦已經到尾聲,同時高普對而家陣容感到滿意
首要任務係續salah 約
講到咁大間球會得一個人處理轉會同續約,唔係分開搞
PJ:37.5m
水貨係羅馬啲片都係普通料
入個啲都係tap in
留返係夏天做轉移視線
官宣先講,fsg既野信唔過
係佢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞