喜愛日本與環球合作,推出音樂推廣網頁

68 回覆
25 Like 0 Dislike
大把啦
就近呢一兩個禮拜都勁多人出碟
新銳d既就優里 ado 綠黃色社會 milet
上神檯既又有宇多田光
近期出歌比較多人聽就king gnu/Aimer

仲要講紅到出世界
自從佢地肯擺上youtube之後紅既歌下面都勁多外語comment
似係你固步自封冇接觸多
中森明菜 不過 17年開始又隱居左
輕輕攞啲billboard榜睇過 youtube comment都有得J
日本嘢好意思吠其他人故步自封 井底就咁解 唔識面紅真好
咁我都認講點擊jpop係唔夠泡菜隨便un幾下就過億點擊既
你咪當d幾千萬點擊既歌都剩係得日本國內囉
billboard一定係睇點擊啦
https://www.billboard.com/charts/billboard-global-200/
紅到出世界=youtube有外國留言
固步自封冇接觸多
日音的確回哂塘班後生仔興聽返昭和時代
環球就Ado啦
你識條撚咩
啲外國reaction video咁多又話係圍威喂
啲音樂layer多少少又有冇嘗試去理解
踊一首已經又rap又edm又拉丁系音樂 大把外國人鐘意又話日本仔打飛機 ギラギラ又funk又jazz個bass lead住又好聽

即係咁 你地唔岩聽接受能力低 就唔好隨意踩鳩人 直線少少大路曲風既会いたくて有冇聽過?
綠黃色社會佢撚有聽咩Shout baby TFT版屌打
睇亞洲區碟銷量咪知上年日本開始跟返貼 BTS係屈 但十大有五六隻係日本
我都覺,根本嘈到唔想聽
其實同意
世一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞