喜愛日本與環球合作,推出音樂推廣網頁

68 回覆
25 Like 0 Dislike
屌你真係估唔到同環球合作,正常都估Sony
唔聲唔聲,無啦啦彈單咁嘅嘢。
唔知係咪淨係得環球歌手,其他日本歌手唔知有無?
如果會推介埋舊歌、City Pop之類就正啦!
環球今次真係醒,識得揾Like Japan 呢類合作,希望可以令更多人聽返日文歌同廣東歌啦

===============================

【#LikeJapan娛樂】日本音樂火熱中:喜愛日本與香港環球音樂合作 推出音樂推廣網頁 / 日本音樂放送協會

LikeJapan一向以推廣日本音樂為其中一大目標,希望藉平時推廣不同類型的作品、令香港及華語區讀者能有不同層次的享受。來到2022年,我們與香港環球音樂合作,一同合作推廣出色的日本音樂人。因為網路音樂盛起,日本的音樂正走向多樣化,新的音樂型式正在發生中,「日本音樂火熱中」,就是一個介紹他們的平台,齊集新消息、音樂歌單、還有專題分析文章。
正喎,唔知會介紹咩人
會唔會淨係得環球歌手
估唔到環球同like japan 合作
Ado不了
啲歌中二到仆街 試過有次聽apple music shuffle 播啲近期人氣jpop播到佢首歌
屌你老母難聽到要洗耳 起撚哂雞皮
有Ado,Superfly就正
back number呢
淨係識首咩うっせぇわ
之前無留意jpop 嘅人,包括我媽都識
back number 正啊
呢首真係好紅
原來back number係環球
Back number正
清水依与吏把聲好聽到仆街
有aimer先再講
呢首歌真係曲如其名 嘈撚到仆街
聽咗唔夠5秒就頂唔住熄撚咗
好想知apple music有冇block artist function
唔撚想播播吓人氣playlist shuffle到佢啲閪歌
最近本土hit嘅都好bad taste
都希望佢可以帶啲高質嘅人出嚟

利新無聽
我都係
好想block 某啲歌手
like japan 可唔可以打少啲錯字
藤井風
好想聽一次live
依幾年hit果堆V家出身既真心唔識欣賞
sony喎
Sony 黎計,仲有好多人啦
Yoasobi
J-Pop值得更多人知道
期待
但唔知係咪淨係推薦環球旗下歌手
所以同商台反面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞