蟲草大王慘食李佳芯大檸檬 , 邊個話有錢就一定溝到女 !?

150 回覆
57 Like 5 Dislike
咁嘅樣身家多三個零先好同女神拍拖啦
睇條友玩車都玩得好俗氣

▲ 寶馬 328(左)、法拉利355 (中)和法拉利 Testarossa(右)。

Lucky Car:寶馬 328(左)

出廠年份:1993 年
Mark破產時朋友借給他揸的車,於最失意時曾陪伴自己,特別有感情,他更視它為死黨兼lucky car,每逢覺得運滯時,都會來摸摸這位老朋友「沖喜」。

Dream Car:法拉利355(中)

出廠年份:1998 年
有次朋友揸這架有型跑車來接他,怎料他站在馬路旁不懂開車門,覺得很丟臉,就決心要買下它。

最霸氣:法拉利 Testarossa(右)

出廠年份:1984 年
與旁邊的法拉利355外形有9成相似,車身招牌孔雀扇形進氣口夠霸氣。Mark說喜歡法拉利的必定會喜愛經典Testarossa,但它是純棍波,連Tony亦說要駕馭它有難度。
https://wealth.hket.com/article/2711843/%E5%8F%A4%E8%91%A3%E8%BB%8A%E6%94%B6%E8%97%8F%E5%AE%B6%E9%99%B3%E6%81%A9%E5%BE%B7%E3%80%80%E5%B9%B4%E5%8D%8A%E5%85%A7%E8%B1%AA%E8%B2%B7%E9%80%BE50%E6%9E%B6%E8%80%81%E7%88%BA%E8%BB%8A
時事台?
ali真係好撚正
有錢衰樣 都係敗北既位
其實係咪報復心理
咁樣長遠睇對自己無咩好處喎 個名臭咗
想溝第個個陣人地會警戒好多
大佬啊,係都買Lamborghini Diablo 系列
Ali講到好絕wo.
明星係要面,佢個樣唔得,素人女仔就一定得
肥佬塊面有摺痕,真係似龜頭,嚴重到有錢都補救唔到
佢咁樣柒
柒到
傳聞在說你正跟我秘密拍拖
陳恩德也在過去的訪問中談及家庭,他遺憾自己陪伴家人的時間太少,他與已離世的妻子育有兩名分別13及19歲的兒子,更坦言父子關係因相處時間少而甚為疏離,「基本上除左過年食飯一張全家福外,我哋都無合照。阿仔讀到中五,只係送過佢兩次返學。」他更在訪問中感激離世的太太陪他走過人生高低谷,可惜在2019年年初離世,無法享福。

條友都幾仆街
難怪Ali bb請佢食檸檬
個樣嚴峻過個窮撚ex

蟲草大王唔好睇咁多連登啦有錢唔係真係咩女都溝到架
重點係條女本身都唔窮唔等飯開 唔通啲女富豪又會貪人有錢咩
呢個潮文少見咗好多,
而家係覺得女人係雞有錢就溝到
Ali 唔係黎姿,唔洗焗著嫁核突佬
有一線鮑唔玩

玩又反又黑🤣
草叢色魔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞