波台9up區XV

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
原來祖狗都好撚25
岩岩先撐你

祖狗同皮鞋仔一樣咁25

跟得25奇多

皮鞋道理個時好攪唔攪 攪著個真係猛料嘅真心膠

個陣我都唔知條友咁堅
一早講左15狗 要改名做25狗 到iwobi中招

真係好撚25,決定要將佢d淫照公諸於世了

我屌你仲未訓

戒左了

戒左早訓?
聽日如果搵到就貼 差5多訓

個天仲狂閃緊,我好想訓

我呢邊一d雨都無 但大交合竟然紅雨

個天仲狂閃緊,我好想訓

用阿妹啲胸圍當眼罩咁訓

牙妹邊會有性趣

個天仲狂閃緊,我好想訓

用阿妹啲胸圍當眼罩咁訓

因為你個個大細罩唔曬?

個天仲狂閃緊,我好想訓

用阿妹啲胸圍當眼罩咁訓

因為你個個太細罩唔曬?

個天仲狂閃緊,我好想訓

Where
原來祖狗都好撚25
岩岩先撐你

祖狗同皮鞋仔一樣咁25

跟得25奇多

個陣我都唔知條友咁堅

奇狗真人仲串啦

個天仲狂閃緊,我好想訓

系甘行雷 我唔理佢有無雨拉

個天仲狂閃緊,我好想訓

Where

大埔

個天仲狂閃緊,我好想訓

用阿妹啲胸圍當眼罩咁訓

因為你個個大細罩唔曬?

我提議佢呀 我都唔怕行雷
何況我獨生
原來祖狗都好撚25
岩岩先撐你

祖狗同皮鞋仔一樣咁25

跟得25奇多

個陣我都唔知條友咁堅

奇狗真人仲串啦

未見識過 個陣岩岩先入波台睇 聲都冇出過
原來祖狗都好撚25
岩岩先撐你

祖狗同皮鞋仔一樣咁25

跟得25奇多

牙蓋算唔話得,咁劣勢都唔割席仲撐佢

個個麻甩皮鞋撚真人好撚有米同堅料 不過好撚臭串 咁啱遇到個假膠 人地職業就係做皮鞋西裝個d代理商 真心膠之下就引發左場大戰
原來祖狗都好撚25
岩岩先撐你

祖狗同皮鞋仔一樣咁25

跟得25奇多

個個麻甩皮鞋撚真人好撚有米同堅料 不過好撚臭串 咁啱遇到個假膠 人地職業就係做皮鞋西裝個d代理商 真心膠之下就引發左場大戰

睇番個post真係幾好笑
個個皮鞋仔佢真人做對鞋都真係50k up 所以睇唔過奇狗講野
原來祖狗都好撚25
岩岩先撐你

祖狗同皮鞋仔一樣咁25

跟得25奇多

開post條友叫做拿斯達錫 以前鏝post d人黎嚇到人地唔敢上高登牙
個個皮鞋仔佢真人做對鞋都真係50k up 所以睇唔過奇狗講野

做人咁串抵比人圍 有錢大晒咩
原來祖狗都好撚25
岩岩先撐你

祖狗同皮鞋仔一樣咁25

跟得25奇多

開post條友叫做拿斯達錫 以前鏝post d人黎嚇到人地唔敢上高登牙

我分身黎

奇狗d皮鞋60k up win
不過條友都有問題架啦 堅就堅 但係d語氣好差 睇佢d野係學到野 但係同時好似受佢氣咁
拿拿臨推到1001我又開新post了
原來祖狗都好撚25
岩岩先撐你

祖狗同皮鞋仔一樣咁25

跟得25奇多

我分身黎

奇狗d皮鞋60k up win

不過條友都有問題架啦 堅就堅 但係d語氣好差 睇佢d野係學到野 但係同時好似受佢氣咁

傻鳩黎 起左佢fb

跟得25奇多

我分身黎

真心,好on9果隻甘賓尼係我黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞