波台9up區XV

1001 回覆
1 Like 2 Dislike

咪痴線啦屌你老母

15狗條on9都勸過我唔好搞野

真心如果識到d咁既人我會打鳩佢
on9

牙路 25b 15狗

三大惡人
唔敢出黎chill了
牙路 25b 15狗

三大惡人
唔敢出黎chill了

收嗲啦mk囝
牙路 25b 15狗

三大惡人
唔敢出黎chill了

明明你最惡

牙路
真係唔明點解有人過咗20歲仲係青頭

牙路

想搵人傾暴龍機都冇

玩具台有個討論區
但果度好多土豪
我搭唔撚到嘴

玩具班土豪好痴線 我識人買玩具買左過百萬

佢地同一款都要收幾部
好撚癲

我d玩具而家通常都係儲多 細個就真係玩

玩具淨係拎黎儲
佢地會喊咖
有冇睇Toys Story

d lego仲可以點玩 細個買玩具開心好多 而家大個左反而唔捨得 d 幪面超人個d好驚整爛

之前見奇趣響鬼SIC魂賣28蚊買左隻 幾高質

Cos又想比人jer牙

Cos又想比人jer牙

Cos自己已經係
想搵人傾暴龍機都冇

玩具台有個討論區
但果度好多土豪
我搭唔撚到嘴

佢地同一款都要收幾部
好撚癲

玩具淨係拎黎儲
佢地會喊咖

d lego仲可以點玩 細個買玩具開心好多 而家大個左反而唔捨得 d 幪面超人個d好驚整爛

個隻野最低試過賣10蚊 唉 早排收左盒03年龍騎個隻騎士連蝙蝠套裝 一手嘅 多手係度玩 隻手指斷左

佢地同一款都要收幾部
好撚癲

玩具淨係拎黎儲
佢地會喊咖

我識人佢專登買左間屋黎放lego

我識個條友有成個倉放lego 個度d絕版未開加埋有7位數🍇

見佢地玩玩具玩到咁rich 真係好提子

Cos又想比人jer牙

Cos自己已經係

青頭仔

今年到你啦

佢地同一款都要收幾部
好撚癲

玩具淨係拎黎儲
佢地會喊咖

我識人佢專登買左間屋黎放lego

我識個條友有成個倉放lego 個度d絕版未開加埋有7位數🍇

見佢地玩玩具玩到咁rich 真係好提子

唉 真係
想搵人傾暴龍機都冇

玩具台有個討論區
但果度好多土豪
我搭唔撚到嘴

佢地同一款都要收幾部
好撚癲

玩具淨係拎黎儲
佢地會喊咖

個隻野最低試過賣10蚊 唉 早排收左盒03年龍騎個隻騎士連蝙蝠套裝 一手嘅 多手係度玩 隻手指斷左

我都想收返龍騎系列
最鍾意龍騎 555同古迦

牙路

想搵人傾暴龍機都冇

玩具台有個討論區
但果度好多土豪
我搭唔撚到嘴

佢地同一款都要收幾部
好撚癲

玩具淨係拎黎儲
佢地會喊咖

我都想收返龍騎系列
最鍾意龍騎 555同古迦

有冇睇 ex aid 好睇到痴線 我覺得仲神過龍騎

Cos又想比人jer牙

Cos自己已經係

青頭仔

屌你老母笑西
其實我都係想搵個女朋友會尊重我d玩具同 識真正尊重食物姐

今年到你啦

我今年12碎ja
其實我都係想搵個女朋友會尊重我d玩具同 識真正尊重食物姐

點為之尊重食物?

Cos又想比人jer牙

Cos自己已經係

青頭仔

屌你老母笑西

咪jer cos
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞