其實HKTVmall有冇野係平過街鋪?

284 回覆
519 Like 26 Dislike
佢每樣野都一時時,做特價果時係可以平過晒其他超市,所以要留意。

另外椰子水都長期平過出面,所以長訂無斷過!

當然亦有唔少都比街鋪貴,但送埋上門唔駛運費?你若連果幾十蚊運費都比唔起咪自己落街抬囉。
我就未試過一張單多過$600,但買左3-4次五百頭佢已自動同我講之後$350已可免運費。
揀得嗰個時段9成唔會遲 揀夜晚既話分分鐘仲會提早
有次唔知佢嗰日特價
排撚到戇鳩
話貴既人一係唔洗做,一係窮撚
買幾百蚊日用品有人送到來門口,都唔會貴到$20
更何況成日都有啲唔知咩折咩折,好多野夾埋根本仲平過超市,但係人地可以一個地方買齊所有野,唔洗出去週圍行。

hktv做到咁大,根本個來貨價同超市一鳩樣,折來折去咪一樣。人地越做越大越來越多人用就證明左佢有佢存在嘅價值
但係咪真係好平
佢好似成日先分兩個定三個時段
申:好耐無幫襯,唔知有冇變
但就算佢準時,我都唔係幾鍾意,日本amazon係可以㨂邊個鐘到,例如 2-3pm 咁
其實都唔使講到去日本咁遠,香港有超市都有差唔多咁,唔使hktvmall咁個時段鬼咁闊
Hktv都算係咁啦
大把網站連邊日都唔會講到你知
屈銀紙有時仲平試過$299 2盒加藤鷹
相撲手0.01就hktvmall勁平
入屈銀紙買要畀啲師奶職員係撚咁問棍要啲咩有啲咩幫到你 hktvmall真係輕鬆太多
$20、30、40、50、60、70蚊區
宜家屈銀紙有自助機
condom又多數擺附近,輕鬆
呢排d商場買兩三百又送禮券,抵到爛
百佳惠康實惠
所以無得咁簡化去講
等岩日子紙包飲品同出面一樣價,一次過會買幾十排
個個月都買3-400蚊野
冇野買搵野嚟買
戒唔到
HKTVMALL嗰張送貨單黐晒上貨面,落雨直頭濕到穿,又冇另外出張收據,買電器次次都唔知係咪真係可以受保
呢個好同意,主頁亂撚到死,yuu嘅惠康網購介面整齊好多。
同埋真係知自己要咩model先方便,佢太多貨品種類。不過呢個係所有網購嘅難題,錯不在hktv
雞蛋同日本雞肉好平
經常買隱形眼鏡
Kissme眼睫毛液第三袋
Kissme眼睫毛液第三代

Hktvmall59.9 見莎記賣89.9
App咪有囉
任print架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞