其實HKTVmall有冇野係平過街鋪?

284 回覆
519 Like 26 Dislike
一大lot 買紙包飲品/即食麵/紙巾/洗衣液etc
好似平過係超市買,平唔平得過藥房雜貨舖就唔知。
如果真係貴啲,最後圍返條數咪最多一兩百蚊,用兩舊水買返自己2-3個鐘既時間抵屌啦。
電子嘢
長期特價嗰啲平過深水埗
仲有VIP 有95折,折後同2大超市差唔多。
廁紙 紙巾 成箱買好抵
NO,見佢特價既WD 外置HDD係貴出面60蚊左右
有鋪又話鋪租燈油火蠟,
無鋪又話運輸貴
玩曬
知名5毛hi
VIP日5%+HSBC RED 4%回贈, 已經減到9%

https://www.hktvmall.com/hktv/zh/main/生活小主義/s/H9220001/大腦場/大腦場/桌上電腦及電腦週邊設備/鍵盤-滑鼠-喇叭/無線滑鼠/MX-MASTER-3-高階無線滑鼠-石墨灰-香港行貨1年保養/p/H9220001_S_51120

好似呢隻mouse咁, 就算街價都係賣緊649, 減9%後差緊成50蚊
你係街簽卡無咩特別promote都好難做到9%回贈
都仲未計佢免費送上門
Foodpanda咪平囉
買24支都仲貴過人地散買1支
月入 12000 申請唔到 HSBC RED
俾你托24枝試下
平過百佳,當然係一買就買一pack咁計,例如8公斤米,24罐可樂咁,反正都要食,仲要有人送
紙巾

啱啱睇維達家用紙巾$72二十包
水貨咪平
年薪要求12萬咋咩
咁都reject問下hsbc咩料
一支500ml
24支卡12000ml
你拎埋我果份,十幾kg
超級市場有冇得集運咁多鋪頭先
公屋$350免運
每次買1k內,唔駛搬,已經冇得輸
渣打smart 做緊8%,未計vip
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞