MH已經由令遊戲革新變到做炒返人轉頭

95 回覆
54 Like 21 Dislike
討鬼2係有故事
但係個開放世界做到成舊屎咁都話好

btw ge係幾好玩

GE 得故事好 玩完都係變作業式

ge仲玩緊唔評論
ge2個故事雖然一般
但係我覺得佢個血技同brust做得幾好
特別係長劍 既櫻花 玩落幾過癮
不過ge2無印既子彈系統完全係做壞晒
ge 2rb就綜合來講唔錯

不過psv 最好我就覺得係ssd

GE2 ,GE2rb 同 GER一樣都有做壞左既子彈

不過立誓約出血之狂怒呢個系統好正
GOD EATER已經係咁多隻抄橋作做得最好果隻
其他不提也罷
MH背景都不斷進化緊
只要個世界科技水平唔係突然大幅度進步都可以接受
今次支重弩變左AK就
根本mh就係換湯唔換藥 黎黎去去都係咁
其他不提也罷
MH背景都不斷進化緊
今次支重弩變左AK就

FW如果唔係怪少一定正過GE
其他不提也罷
MH背景都不斷進化緊
今次支重弩變左AK就

FW如果唔係怪少一定正過GE

btw屌你件假膠任豚偽度認真
其實係有故事
只係日文你睇唔明
但睇下漢字都大約知發生乜事

不過好多game劇本對白都係可有可冇
我玩MH最後既記憶
剩係記得打某D任好難打
唔會係記得對白講乜

安心院打左比你未

自己唔睇劇情無腦打機法就唔好咁大聲啦
炒定抄
打少d 機識多隻字
炒你老母
討鬼傳好似無雙 勁易過 自己一個爆到得
MH 有船戰 之類特色野玩
難道唔會太低 比人有種要一齊玩過關既感覺
加埋PS4 畫質 佢照出2G我諗都賣斷市
利申SP 玩家
出dragon dogma2好過啦屌
製作者都講左唔係open world
只係地圖大。
利申雙修加已有3DS 的MHXX

唔代表唔好玩

ㄧ玩開咪照買。
同樣係動作GAME 打龍型怪

整體個感覺好似仲差過DS3入面 斬隻龍
其實一直都有故事但用對話黎講唔明顯
個人幾鍾意mh4 村任故事 基本上圍繞住黑蝕龍點樣影響生態到最後打贏天迴龍做埋英雄 同埋都多咗有動畫去講個故事
果排鍾意玩村任多過同frd玩
其實一直都有故事但用對話黎講唔明顯
個人幾鍾意mh4 村任故事 基本上圍繞住黑蝕龍點樣影響生態到最後打贏天迴龍做埋英雄 同埋都多咗有動畫去講個故事
果排鍾意玩村任多過同frd玩

一講mh4 村任故事就諗起果堆自稱公會精英既筆頭獵人連下位村黑蝕都打輸
玩足咁耐都係集會所接任出去打,啲聲仲係滋滋滋咁斬
點加新地圖新龍都新武器悶啦屌

唔代表唔好玩

市場一早需要新鮮感黎吸新血
MH題材到依家先出開放式世界根本係太撚遲
諗返好多成功嘅平台大作都係開放式,gta tomb raider horizon zelda sleeping dog etc
諗返好多成功嘅平台大作都係開放式,gta tomb raider horizon zelda sleeping dog etc

已confirm 唔係open world

已confirm 唔係open world

啱啱先睇返,so9sad
你想講抄呀?
一味斬斬斬,執野,再斬 x 10000
Psp出果時幾個friend 一齊打係幾正,果個年代算新奇

但今時今日...十幾年後,毫無突破
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞