ASH大嫂大戰ASH前夫家屬

616 回覆
1176 Like 35 Dislike
呢單嘢有解嘅
龍龍冇俾人帽
只係trAsh做訪問講大話

詳情我之前喺其他Po都講過
睇返龍龍舊IG (aka https://instagram.com/l821_)

佢哋係2019年6月先一齊
所以龍龍2020年6月先講咩一週年同正式一起
所以個問題都係trAsh做訪問講大話

至於點解連拍咗幾耐拖都要講大話咁戇鳩呢
龍龍舊IG都有啲線索
佢哋拍拖年半就結咗婚
但中間疫情有10個月冇見面

講大話係為咗唔想令人睇穿誤會佢為咗移民去台灣先同龍龍結婚

其實點解龍龍到而家都要用新account follow自己個舊IG呢
就係因為佢唔可以再講咁多詳情
唯有留低線索畀大家研究下囉

利申:全鳩估

溫馨提示
大家睇還睇 食花生唔使follow trAsh㗎
佢咁想出位一定永世public
大家唔好令廣告商誤會佢好受歡迎啦
記得unfollow呀
大嫂一心仲想攻擊龍龍真係好賤格
人地真係想過新生活
但大嫂就成日係到搞龍龍
你以為其他人無pm龍龍傾下計咩
人地連連私下都只係識講真心祝福你地過得好
佢要講你地壞話大把機會,人地都無咁做呀
你地呢家人就唔好再搞人地啦

想成名係靠自己,唔係詆毁其他人囉
有冇cap圖
del咗嘅啲留言

之前有個po仲有人爆呢單
龍龍真係慘

Dklm 原來佢就係大嫂!

之前喺Ash個tg group見到呢個人係admin,叫鐵粉
成日講嘢lead住班”向日葵”毒撚盲撐Ash,一有人想討論件事就叫人收聲,繼續支持越諗越覺得成班人都好撚戇鳩
原來條mk就係大嫂,仲扮哂唔識Ash咁,出event扮頭號粉絲
好 撚 假
究竟班毒撚肯醒未? 咪再俾鐵粉老點啦
我退出咗啦 你呢

龍哥story好似話ash私底下搵佢啲朋友講嘢
我有冇get錯?
龍龍係香港啲朋友有幾個係以前ash tg grp 入面識
有一齊打開機 個班本身都係ash fans
我估佢應該想搵呢班人落手啦
巳經落咗手,想扮婚姻一早有問題話D訪問係一早問,係Viu好遲出街。但又唔講點解1-2星期突然離婚。屈尻龍龍,可憐佢,驚咗佢。如果唔係一早離婚。但佢又申請龍龍黎香港,故事好矛盾。
半暗示Viu問題

fps 165569427
name : Ng Mxx Yan

好彩無入過錢咋

假女人Ash學人講「床頭打交床尾和」!?
定佢連點解都唔知

https://youtu.be/LSRu8c6x5lk

1:15 秒開始睇,一個月前嘅片,真係假撚到呢

KC呢單嘢有解嘅
龍龍冇俾人帽
只係trAsh做訪問講大話

詳情我之前喺其他Po都講過
睇返龍龍舊IG (aka https://instagram.com/l821_)

佢哋係2019年6月先一齊
所以龍龍2020年6月先講咩一週年同正式一起
所以個問題都係trAsh做訪問講大話

至於點解連拍咗幾耐拖都要講大話咁戇鳩呢
龍龍舊IG都有啲線索
佢哋拍拖年半就結咗婚
但中間疫情有10個月冇見面

講大話係為咗唔想令人睇穿誤會佢為咗移民去台灣先同龍龍結婚

其實點解龍龍到而家都要用新account follow自己個舊IG呢
就係因為佢唔可以再講咁多詳情
唯有留低線索畀大家研究下囉

利申:全鳩估

溫馨提示
大家睇還睇 食花生唔使follow trAsh㗎
佢咁想出位一定永世public
大家唔好令廣告商誤會佢好受歡迎啦
記得unfollow呀
留名先
再睇再睇
有無人覺得佢被foul 果集,係到嗚嗚嗚咁扮喊已經好撚假
Ash個邊好撚仆街
其實佢搞9龍龍對佢有乜利益? 成件事好on9
佢哋全家都覺得係龍哥搞到佢哋雞毛鴨血,事實佢哋背信棄義先真
以為將所有問題推落龍龍到
Ash就可以清白掛
阿嫂同Viu 中間人好on9-龍龍係香港簽保密,但人在台灣其實可以唔洗理佢。照爆佢老母大鑊。如果咁易追究到,陳同佳唔洗仲係香港
阿嫂私底下覆班傻仔。

利申:有朋友中伏
貪你老母咩
唔通話自己個妹錯 貪慕虛榮咩
有冇LINK
冇link係朋友識佢,有同我講
有腦唔會搞成而家咁啦
佢之前有個fb
你試下打飛影睇下搵唔搵到
實係個大嫂話Ash遲下一定會紅,快啲趁未紅前就飛起個老公,免得第時阻住佢發展
聽完又真係飛走人哋嗰下好嘢,所以話龍妹鬧大嫂係原兇係唔夠,根本都要ash同意先會離婚
Ash本身都係貪慕虛榮果d,佢大嫂大哥呢d屋企人 緊係想自己當生意咁搞 實支持飛左台灣龍
你睇TG 唔比人踢爆都唔講 admin 係自己人

呢個又咩親戚關係?
大佬?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞