ASH大嫂大戰ASH前夫家屬

616 回覆
1176 Like 35 Dislike
我係 Candy 鐵粉,可摸耳同佢一齊住?
龍哥邊有蕾神咁威
Oh sor 不過大家可以寫email 俾房屋署了
所以咪醜版
del咗嘅啲留言

之前有個po仲有人爆呢單
龍龍真係慘

Dklm 原來佢就係大嫂!

之前喺Ash個tg group見到呢個人係admin,叫鐵粉
成日講嘢lead住班”向日葵”毒撚盲撐Ash,一有人想討論件事就叫人收聲,繼續支持越諗越覺得成班人都好撚戇鳩
原來條mk就係大嫂,仲扮哂唔識Ash咁,出event扮頭號粉絲
好 撚 假
究竟班毒撚肯醒未? 咪再俾鐵粉老點啦
我退出咗啦 你呢

龍哥story好似話ash私底下搵佢啲朋友講嘢
我有冇get錯?
龍龍係香港啲朋友有幾個係以前ash tg grp 入面識
有一齊打開機 個班本身都係ash fans
我估佢應該想搵呢班人落手啦
巳經落咗手,想扮婚姻一早有問題話D訪問係一早問,係Viu好遲出街。但又唔講點解1-2星期突然離婚。屈尻龍龍,可憐佢,驚咗佢。如果唔係一早離婚。但佢又申請龍龍黎香港,故事好矛盾。
半暗示Viu問題

fps 165569427
name : Ng Mxx Yan

好彩無入過錢咋
忍唔住睇啲花牌個名
大嫂都幾忙
del咗嘅啲留言

龍龍真係慘

之前喺Ash個tg group見到呢個人係admin,叫鐵粉
成日講嘢lead住班”向日葵”毒撚盲撐Ash,一有人想討論件事就叫人收聲,繼續支持越諗越覺得成班人都好撚戇鳩
原來條mk就係大嫂,仲扮哂唔識Ash咁,出event扮頭號粉絲
好 撚 假
我退出咗啦 你呢

我有冇get錯?
巳經落咗手,想扮婚姻一早有問題話D訪問係一早問,係Viu好遲出街。但又唔講點解1-2星期突然離婚。屈尻龍龍,可憐佢,驚咗佢。如果唔係一早離婚。但佢又申請龍龍黎香港,故事好矛盾。
半暗示Viu問題

好彩無入過錢咋

假女人Ash學人講「床頭打交床尾和」!?
定佢連點解都唔知
pin咗依個po啲精華,睇下幫唔幫到你
Ig Click 右上個制
關於這個帳戶
del咗嘅啲留言

龍龍真係慘

好 撚 假
我退出咗啦 你呢

我有冇get錯?
半暗示Viu問題

好彩無入過錢咋

假女人Ash學人講「床頭打交床尾和」!?
定佢連點解都唔知

https://youtu.be/LSRu8c6x5lk

1:15 秒開始睇,一個月前嘅片,真係假撚到呢
原來假女人Ash真係唔知「床頭打交床尾和」點解
mon完post而家連story都del 埋
好柒啊
ASH全家係唔係好緊張咁mon緊po

唔知佢哋有冇acc睇到人哋講KC啲嘢
感謝整合
MC或成最大贏家
成功甩身繼續去超市開心shopping
而家個焦點去晒大嫂到
突然諗起容祖兒首最後勝利
MC喺龍哥爆料早已離婚嗰陣已經全身而退
宜家出事嗰個係KC
全家做雞係咁上下質素
造星個陣花姐仲話佢心地好好,屌你老母原來佢機心重撚到大笨象咀撚重
21/11同16/12 Ash仲係坐喺龍龍張床度開live
(睇床頭)
但幾日之後嘅平安夜就……

可能捉鬼中

之前其他post 講的

有2-3個爆料
師兄勁
衰鬼做咩提ash,如果佢冇acc等佢心癢癢慢慢搵
個阿嫂好嘔心 發錢寒到呢
呢條女同佢前夫係全民party識
條女好撚串,以為自己唱歌真係好撚好聽
收皮啦,個app大把人唱得正過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞