Marvel 漫威男星滑雪頭部重創 出動直升機載搶救不治

213 回覆
84 Like 13 Dislike
唔識 rip
滑雪真係可以好恐怖
個人認為仲恐怖過潛水
Supernatural 頭幾季好正
上帝想毁滅世界
Winchester同路西法個仔聯手打贏左佢
路西法個仔吸左上帝d力量做左新上帝
Sam&Dean 過番日常獵人生活
Dean一次失手死左
Sam 結婚生仔壽終正寢
兩兄弟天堂相見

Carry my wayward son
可能先大改故事總之最後同主角變成family
再用電腦合成個樣出黎補埋鏡頭
再為佢作首悼念嘅音樂配上去電影結尾
片尾寫for gaspard
應該會創下票房紀錄
最緊要量力而為
滑雪係一定一定要上堂 一定要去學 先可以去玩 同埋一定要戴頭盔
其實滑雪係好好玩既運動黎
好多人只係睇完youtube 教學 又唔戴頭盔走去玩 就走去上纜車 佢剩係落纜車個下就已經夠危險

身為一個夏天就去潛水冬天就去雪場既人黎講 我係覺得潛水未知數多過滑雪太多
不過可能2者入門程度唔一樣 太難比較
基本潛水你唔洗上堂 比錢就有人帶你去潛 但你想自己潛一定要考牌
滑雪你唔上過堂基本上唔洗玩 但除非你想做教練如果唔係唔洗考牌
原來係佢
真心靚仔 法國型男
今晚翻睇先
RIP
大褸男之後冇戲份啦
Gaspard
我細個果陣既男神, 再見了
有 最後一季為左幫dean死左
起碼早一年拍完啦
後製都有排
點解你比人圍屌都仲可以衝出黎繼續柒落去咁可愛既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞