Marvel 漫威男星滑雪頭部重創 出動直升機載搶救不治

213 回覆
84 Like 13 Dislike
細個比狗咬 所以有個假酒粒 好似奸笑咁
天生做奸角嘅材料
Candy ball
係呀
好彩倉鼠唔係人生既主角
搞噱頭啫
其實唔危險
只係滑雪真係要量力而為
唔係唔比你滑,但唔好滑危險雪道咪得囉
做足安全措施戴頭盔真係最基本

利申:年年冬天都係滑雪場番工
其實你有冇諗過人地講who唔係真係要答案人地根本冇興趣想知

識得上連登嘅人唔通真係Google都唔撚識用咩?咁都要出嚟屌真係唔知你做乜鳩,有啲柒
好傷心
有戴頭盔其實真係無咁易死
如果有戴都死 一係就沖落山崖 玩back country 個隻死 (Which is 我覺得身上有合約既人走去玩呢類係極不負責任)
你正常雪道基本上人既本能 見到山崖feel 到自己失控 就會自然反應跌低 係唔會死人 最多最多撞親下 斷下肋骨 但呢啲撞親如果無戴頭盔 就真係出事 我上年都有遇過客直接失憶 但有頭盔 講真你滑雪都滑得放啲。
moonknight好似係劇集
黑豹又係咁
講嘢唔經大腦
佢碌9又痕又腫
咁套戲唔駛出啦
佢係2人相撞 唔係滑太快
撞佢條友連醫院都唔洗入 姐係其實個衝撞力係唔會大到會斷手斷腳
有戴頭盔的話呢啲基本都頂到 ,本身頭盔其中一個作用就係防啲SKI友噴板噴親自己
自己脆弱,自然會淘汰
整個名出黎駛死咩?
Wow唔知邊個好型喎
戴頭盔係滑雪黎講係最最最基本既一項條件黎
當然好多人覺得戴頭盔好柒又盛
英國有隻牌子叫RUROC 出既滑雪頭盔係電單車款,包全頭,我未用過不過我覺得幾型 ,GOGGLE 同面罩都可拆
simon pegg 都係snowboarder 黎,佢都係用呢個牌子
你條柒頭,CLICK 條LINK 睇下又駛唔駛死?????
自我中心到你
你鐘意啦
兒登質素係咁上下架啦
關自我中心乜事????

我開個POST冇迫你入黎,係你自己自願入黎,入到黎唔係自己滿意既內容就留言亂鳩咁吠,睇黎你個主人都係白卡佬黎。

一個連自我中心係點解都唔知既垃圾,好心你就咪柒入黎啦,弱智學乜人上討論區,影衰哂。
支那小粉紅都無你咁癲
唔好拉開話題啦垃圾
啊,原來係一個飛機膠毒撚,唔怪之得咁撚柒,
做毒撚特別詞不達意,死返去你老母個飛機倉度啦傻閪

BLOCKED,你慢慢自HIGH啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞