96出世巴絲討論區(11)-點解96咁摺?

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
個個都咁痴情

無感情煩惱

好想有感情煩惱
唉, 毒撚真係好少野就ff
幾時可以唔再ff 佢

日日特登po 野上snapchat, 再睇佢有冇睇我d 野

見到佢有睇我已經開心, 已經痴咗線

我明我都係咁

我試過扮晒send 錯咁. 直接send 比佢, 但佢又冇反應咁

我唔知佢住邊區, 每次出街都ff緊會撞到佢

我開始放低啦
忍住兩個禮拜無搵過佢
施主你都放下啦
40頁啦
又要搵人開定po
40頁啦
又要搵人開定po

咁既速度過多2日先開都得啦
推爆佢
好想買野
好想買鏡頭 閃光燈
好想買鏡頭 閃光燈

有無女朋友買
好想買鏡頭 閃光燈

有無女朋友買

有6個女朋友
個個都咁痴情

無感情煩惱

好想有感情煩惱

冇感情煩惱不知幾好
利申:得學業煩惱
個個都咁痴情

無感情煩惱

好想有感情煩惱

冇感情煩惱不知幾好
利申:得學業煩惱

得搵工煩惱
好想買鏡頭 閃光燈

有無女朋友買

有6個女朋友

已經有
好想買鏡頭 閃光燈

有無女朋友買

有6個女朋友

已經有

幾時可以唔再ff 佢

我明我都係咁

我試過扮晒send 錯咁. 直接send 比佢, 但佢又冇反應咁

我開始放低啦
忍住兩個禮拜無搵過佢
施主你都放下啦

單純我自己ff姐, 之後9月返學又見, 諗緊聽日放grade 好唔好扮吓野咁問吓佢點
幾時可以唔再ff 佢

我明我都係咁

我開始放低啦
忍住兩個禮拜無搵過佢
施主你都放下啦

單純我自己ff姐, 之後9月返學又見, 諗緊聽日放grade 好唔好扮吓野咁問吓佢點

聽日放grade
幾時可以唔再ff 佢

我明我都係咁

我開始放低啦
忍住兩個禮拜無搵過佢
施主你都放下啦

聽日放grade

你又係?
幾時可以唔再ff 佢

我明我都係咁

我開始放低啦
忍住兩個禮拜無搵過佢
施主你都放下啦

聽日放grade

你又係?

翻緊工wo
96出世巴絲討論區(12)-其他90後po開到96嘅幾倍啦
https://lihkg.com/thread/341376/page/1?ref=ios
開咗
96出世巴絲討論區(12)-其他90後po開到96嘅幾倍啦
https://lihkg.com/thread/341376/page/1?ref=ios
開咗

都係推唔爆
我黎埋尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞