96出世巴絲討論區(11)-點解96咁摺?

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
巴士死火

又遲到

無遲到
不過早餐就頹食

遲醒唔洗食早餐

唔洗番工咩
19頁
你地有咩目標
我好似無乜目標

長遠目標就冇乜,我就覺得做人要活在當下、趁後生做多d老咗做唔到嘅野、唔好比自己後悔咁
來緊7月7會飛台灣睇Gfriend演唱會,人生嘅bucket list又少咗一項
第一次睇海外場,好奇待

我都想去睇gfriend
btw點解唔睇香港果場

讀好fina先啦你

fina未食過c range
acct未食過b同c range

頂你我全部未A過
巴士死火

又遲到

無遲到
不過早餐就頹食

遲醒唔洗食早餐

唔洗番工咩

home office
今日跟車出site 點解會係ex屋企樓下架
巴士死火

又遲到

無遲到
不過早餐就頹食

遲醒唔洗食早餐

唔洗番工咩

home office

咩工

自己覺得勁嘅成就係事業/社會地位上...
定係拎lol成績黎打飛機個d ?

話明自己覺得勁,姐係未必得到認同,咁當係後者果個

btw點解唔睇香港果場

一直都想感受海外場,最主要係台灣場5月賣飛,果陣都唔知香港會有,仲以為香港唔會有,點知近呢個星期先知香港有

不過好唔鍾意香港演唱會嘅風氣 首先我唔識人,攞唔到內部飛,上網又唔會夠人搶,好大機會買唔到最前果區,上網收又要附加費,台灣場我就咁上網買都買到,所以寧願揀台灣場,雖然開支大但試吓都好

聽講港場賣得唔好,我宜家等緊平飛,有就睇。台灣場福利好過港場(台場最前果區可以拍手,同埋會抽幸運兒影相,港場最前果區好似得拍手),同埋台場最貴都係$1200鬆d港幣,港場最貴要$1480(計埋手續費$1495到啦)

有睇開演唱會嘅習慣,係香港睇咗咁多年只會越來越覺得港場狗也不屌 但有時想睇吓鍾意嘅人同埋佢地第一次係香港開con又會焗住去

btw點解唔睇香港果場

一直都想感受海外場,最主要係台灣場5月賣飛,果陣都唔知香港會有,仲以為香港唔會有,點知近呢個星期先知香港有

不過好唔鍾意香港演唱會嘅風氣 首先我唔識人,攞唔到內部飛,上網又唔會夠人搶,好大機會買唔到最前果區,上網收又要附加費,台灣場我就咁上網買都買到,所以寧願揀台灣場,雖然開支大但試吓都好

聽講港場賣得唔好,我宜家等緊平飛,有就睇。台灣場福利好過港場(台場最前果區可以拍手,同埋會抽幸運兒影相,港場最前果區好似得拍手),同埋台場最貴都係$1200鬆d港幣,港場最貴要$1480(計埋手續費$1495到啦)

有睇開演唱會嘅習慣,係香港睇咗咁多年只會越來越覺得港場狗也不屌 但有時想睇吓鍾意嘅人同埋佢地第一次係香港開con又會焗住去

真飯

btw點解唔睇香港果場

真飯

有米
首次留名
首次留名

話說上星期有個絲打係咪已經比痴漢孖叉仔嚇走咗
話說上星期有個絲打係咪已經比痴漢孖叉仔嚇走咗

首次留名

Hello

嗨,放假 好悶
首次留名

Hello

嗨,放假 好悶

要番工, 不了
首次留名

Hello

嗨,放假 好悶

要番工, 不了

Intern 定part time
首次留名

Hello

嗨,放假 好悶

要番工, 不了

煙腸
首次留名

Hello

嗨,放假 好悶

要番工, 不了

哩個po屯積咗一堆煙腸大軍
利申煙腸+1
首次留名

Hello

嗨,放假 好悶

要番工, 不了

哩個po屯積咗一堆煙腸大軍
利申煙腸+1

廢青搞start up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞