【伊度老師簽到人未】阿仙奴21-22球迷吹水區MDCCCXCII

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
有無email adress
Edu個位夏天都要upgrade
要比華記踢告別戰 唔係又扭計
Marseille and Napoli are among the clubs interested in signing Sead Kolasinac. Marseille are in contact with Kolasinac's representatives over a pre-contract agreement. [@SkySportsNews]
馬明中學時欺凌過我
踩我書包
扔我盒飯落垃圾桶
用水喉通鋤我賓周
仲搵佢死咗既毒撚朋友黎打我
你做過呢d事都仲敢加盟阿仙奴
牙cc英甲都踢唔掂
神偷仲好過佢
我廠多藍絲 啱哂
但件衫係森林
班契弟係要死跟爛跟
馬明琴晚道別完黎未
米堡借咗去森林呀文傑
前阿仙奴名宿 42歲的稻本潤一正式加盟南葛SC,球隊目前在第五級別聯賽(J6),他將與該會董事長兼長青動漫《足球小將》作者高橋陽一合作。

稻本在上月和SC相模原約滿之後,現在決定轉會去南葛SC,他笑說很高興和高橋陽一合作:“ 今次我會踢南葛SC,很榮幸可以在為他們效力,這是象徵《足球小將》誕生的球隊。我想繼續為球迷比賽,南葛SC的稻本潤一已經準備好了。”

費倫天拿當地媒體《民族報》 :

阿仙奴已準備好向 Vlahovic 的經紀團隊支付巨額佣金,未來15天內仍有可能達成轉會。
幾型
Shut up and take my money
屌 黎未
覺得最尾會變咗簽自由身嘅山狗或者Jovic
可中場可右閘
醉右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞