【伊度老師簽到人未】阿仙奴21-22球迷吹水區MDCCCXCII

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
馬哥
仲要費倫已經簽左替代球員
過黎踢兩年,好成績,100M賣返出街有乜所謂,唔係個個都好似奧巴咁,要做legend
有咩5會
佢reg左自己同牙達
苦瓜?
睇返對家主席講嘅嘢,明明前幾日仲逼緊馬明續約,但係今日又happy with us,肯定傾好晒數
Dušan Vlahović is demanding €8m and his agent wants a €10m commission fee along with the 20% of a future sale. Those are the problems that are present right now. Reports, @SkyItalia.

仲要20% future sale
係真黎左就肯定成日叫走wor
重度老師暗渡陳倉緊,應該尾個48h先簽到人
大家要對拿卡有信心
屌你老母牙度
希望條撚屌係意假踢到斷腳 之後無人要
得佢一隻前鋒咩 講真咁25又唔想黎 俾你買到都勉強無幸福
依加佢都唔想黎 咁可以點?
無人爭都爭唔贏
快啲下個算啦
中場定正前是撚旦啦 反正都唔預佢今個窗搞掂晒架啦
不如轉target啦,轟落FDJ再借jovic半季算,夏天再買前鋒啦
我諗上左位個啲就難少少,不過adeyemi, David個啲應該都搶到掛
人地唔肯黎可以點
重度老師:bbq緊唔得閒
簽東尼大木打中場算啦
有追post都知阿狗mon緊咩前鋒啦 dcl/Isak/david 未必好過25vla但都叫 下下要top class你當自己球會仲係以前? 咁top class人地唔會扭哂計啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞