[正能量區] 車路士球迷討論區

1001 回覆
0 Like 15 Dislike
袋狗2.0
the best club director續垃圾就最快手
有用果d就係度拗數 等free走

你班人就屌人25
話撚左工資架構要做得好先有用

上年仲有班撚樣話1m/week都要轟夏撚返黎
到時成隊唔續約你係咪屌晒成隊25狗
女人真係養唔熟
丹麥狗返嚟咁耐就撐左咁耐 真係好耐冇見過有青訓可以喺一隊有穩定嘅位置
以前一直都信佢有能力但未發揮到 一直都想佢可以做下個jt 由青訓去到做到個擔到大旗嘅中堅
見佢喺杜sir手下越踢越好 cwa上季傷出嗰幾場大戰開始每場都交到高水準表現 雖然遲咗少少但都慢慢兌現到當初嘅期望 去到佢suppose要有嘅高度
而家走嚟話要new challenge 老實講真係好失望 失望唔係佢唔續約 而係由傾約開始就喺度彈出彈入 人工唔滿意之後到合約長度唔滿意 去到marina肯開+1 option都仲唔簽
以為當初換agent係想快啲傾好續約再專心踢波 冇諗過係而家咁
如果佢肯好嚟好去 一早講到明唔續要走 都唔會對佢咁反感
唔講Sarr
阿衣呢d垃圾明明完約 又走去續一季
110k/week
下季冇人借係咪又電垃圾循環再用?
杜蛇唔係話條友彈出又入
唔滿意份約一開始就唔好扤頭啦
Tuchel講你就信到十足
佢話想要Emerson你係咪信呀
做開PR報喜不報憂嘅杜蛇都頂唔順條25
等於 魯魯 講明想要高人工其實大家都明
基於對車路士嘅尊重,Christensen唔會考慮任何嚟自英超球會嘅報價,暫時拜仁以及巴塞仍然領先爭奪戰
開頭無話人工唔滿意 係唔滿意合約長約
Rudiger Christensen Azp Silva Chalobah
5個只係續左2個

3個正選只係續左Silva
呢d係咩Director

定係諗住夏天高價買兩件返黎?
你free兩件走
一定比西維爾咬release clause 到時又買唔買呀?
續約先當她respect
記得之前睇過source話佢想要140k但球會最初唔肯 可能我記錯
無眼睇
搵人team kill la
多仔又有英人wonder kid呃錢
Gif?
天神學人講respect?DKLMCH
一轉會冇左杜蛇做心理輔導好快變番姬絲癲臣
冇左鷹鷹之後好似冇人轉會咁
去疤日日重溫心靈創傷
西女人好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞