[新整合分類]召集所有紋身及刺青愛好者17

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
Ching 一定外國生活,真好
係,除非你白撚到北歐人咁 ,咁heal咗之後就出到比較明顯既色,基本上膚色遍黃上白色係用黎分返黑白位。 係我身上就係咁 白色位full heal後=冇上過咁

對上紋個時 佢一邊幫我紋一邊教佢徒弟個時咁講
我喺呢度出左名風趣,你唔信問下其他巴打?
隊長係咁架
俾次機會啦

利申:有公仔,moon開紋身post唔講野,隊長由唔知第幾個post開始就係咁狙擊,都算係一個傳奇嚟
最多正皮負皮都係隊長
有冇紋開幾何嘅ig可以分享吓
真 ,冇咗佢反而有啲唔慣
好撚型咩,屌
ig tatto.lucaland 我覺得都幾好 我好幾個紋身都係佢嗰度紋
打少個o
岩岩BOOK左個CFU, 不過有排等
新手處女紋,
想問下比完訂會唔會再問下CFU用D咩墨水之類
如果問到咁DETAIL D CFU會唔會覺得好煩?
上IF搵左好多間先搵到個岩心水既...不過都唔係好知得唔得
好9沖FEEL
睇下咩原因要問,如果你係怕(敏感)既咁當然最好問一問 ,其他原因我就唔知佢會點答 ,禮多人不怪,唔好問到老奉咁就得
自己就未問過墨水既野
D紋身師傅全部串過馬撚
出完去紋 覺得香港紋身都真係幾貴吓
聽講歐美平啲
出面係咩價位
係 歐洲出晒名嗰啲都係收6-7k大size 香港可能要10-12k
冇計 普及程度 差太多 ,而且有太多人冇料扮有料去收貴價 , 但外國靚既好多斷鐘計

有興趣可以睇下下面條片 ,質量真係差好遠

https://youtu.be/ZvGFV1WoVeo

https://youtu.be/s7tUGE6tCE4
我果陣有問,cfu都有照直答
禮貌咁問應該冇問題
有無人係mrtattoohk紋過
好似紋得幾靚
呢排廣告係咁出現
wangstattoo好靚,請問有冇伏?想搵佢紋人生第一幅
有,我上年紋賓周都係搵佢紋
手勢一撚流,屌佢老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞