[新整合分類]召集所有紋身及刺青愛好者17

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
結果你有冇紋?
出名咪收囉 好明顯
開左名屌了
純吹水,係咪通漲關係,宜家好似收得愈黎愈貴咁
tamm擺明見nathalie本身低調處理而don’t give a fuck
支持開名屌
真 唔開名屌唔化 佢只會繼續抄落去
睇死T果個人就算比人開左名都繼續抄啦
邊有咁痴線又抄人又狂賣廣告
人無恥便無敵

唯有靠大家幫佢‘宣傳’一下 佢啲原創作品
想問下紋腳背係咪痛到傻
原來佢都回應左 不過外人睇唔識啦 但佢講咁多野都證明唔到佢唔係望住Natalie幅圖畫
佢講咩啊 無follow佢無留意
其實喺Nathalie出聲之前都見過佢ig賣廣告,都有禁過入去睇,都覺得有啲似Nathalie嘅野

但碌低啲又見到Nathalie like佢啲相就以為自己feel錯

依家真相大白
印象中佢地兩個之前都有啲交集?
我都見到Nathalie有like 以為兩個只係類近風格

我冇睇到佢地story 可唔可以講下佢哋講咗乜嘢
早兩日Nathalie出左啲圖指T字頭抄佢圖,有同對方對質過而對方就話無印象見過你話我抄你嗰幅圖喎(但跟到八九成相似)之後T字頭就po番啲同客人嘅對話圖再話個圖嘅idea係源自網上參考圖之類

至於交集方面就係本身Nathalie欣賞佢早期黑灰細圖作品想邀請佢去佢鋪頭一齊做野,但之後就發生抄圖事件
原來T字頭擺咗上highlight

好奇一問 想知平時ig睇唔同紋身作品點知係咪抄 姐係個樣8 9成似 又差唔多idea?一陣搵咗個抄圖嘅嚟紋 真係喊三聲

見雀仔都係好common嘅圖案 而佢地都係做線 咁將雀仔同線combine一齊都係正路嘅諗法

利申新手唔係好識 勿插
Nathalie喺未開佢名之前有講過下即使係畫線但都有唔同形態流動之類(但外行人就未必一眼睇就睇得出)
應該係由勾線到比較多寫實既位既處理手法太似 仲有啲線連埋好似 元素係可以好common 但畫法可以有好多種 本身覺得係巧合 但你望下佢呢一年啲野真係變到同Natalie好似 相信佢有參考唔少
唔知大家近排去左邊度紋呢?
講埋詳細d
疫情冇開呀隊長 冇得報驚
隊長真係識講笑,一定活係平衡時空
唔係特別痛 但heal好耐(我紋嗰日仲要落雨 完事著拖鞋走 條街d污水入晒腳) 差唔多2個月先甩晒焦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞