TOYZ出獄之後搵周周算帳

472 回覆
143 Like 12 Dislike
我覺得鐘培生應該對佢幾好
可能一開始直頭有仰慕Toyz之情
同埋佢咁有錢 我相信佢唔會斤斤計較
佢搞電競其實都好難有錢賺 都係玩下想威下姐

但Toyz條撚樣負負碌碌咁拎左個世界冠軍之後就不可一世
我諗佢應該覺得丁特呢啲全部都係垃圾廢柴 鐘生都係垃圾二世祖 係咁搵人笨
依條賤種真係垃圾黎希望可以見證佢真正墮落
應該返唔到身了
屌你開哂全名咁講,小心俾人告丫
垃圾係事實,但條友小鳩氣
老老豆豆咁有錢都唔執下D皮膚先,真係幾癲
聽丁特講toyz係hkes個陣收緊25萬台幣一個月鍾生都算係咁
講真,香港人去台灣犯法
Toyz認第二,得陳同佳敢認第一
Toyz 完全繼承左香港人最鳩屎果堆性格
台灣妹就係要比人塞滿滿
係佢太不可一世覺得自己好撚勁
講真 S3之後大把選手勁過佢
Faker操作勁佢9條街

佢如果自道自己係咩料 急流勇退 唔好係到撩事鬥非
拎住個名氣cap水夠佢食成世了
求佢唔好消失
我要睇住佢幾垃圾 慘。 激勵自己
呢D人才黎無可能返唔到身
可以為左錢出賣人格咩都做得出既人
除非斷手斷腳 唔係點到翻到身
只可以講佩服.....
咪咁都屈落香港人度啦
佢做果d 野已經唔係鳩屎啦下化?
告乜鳩
你都痴撚線,當呢到台灣呀?
無記者敢問條女就知咩事
76無人搭路,點會有路入到咁大批貨呀

但Toyz條撚樣負負碌碌咁拎左個世界冠軍之後就不可一世
我諗佢應該覺得丁特呢啲全部都係垃圾廢柴

依個不嬲都係架啦
羸左世界冠軍之後咪出左個百家評屌柒哂咁多參賽隊伍既中路選手
虛假嘅香港人:為公義上街、見到救護車會讓路、會留低散銀比人買飛。
真正嘅香港人:著數奶盡,奉行叢林法則,他人即威脅,人不犯我我必犯人,朋友用嚟出賣。
垃圾到 係咪細個太窮 貪錢貪到咁
牙鍾唔使樣都食女食到厭啦
佢使鬼靠樣
之前見谷阿莫都有幫toyz汁手尾 搞左個禁毒片段比賽 真心其實身邊已經有人肯幫佢 佢自己搞到咁真係攞黎
toyz真係賤種嚟 拿拿臨坐撚完 送返香港做地底泥啦
拿我就覺得周周唔岩既個頻道係toyz你改密碼就點都唔岩

識周周老鼠咩,d人都係睇toyz啦

不過toyz呢獲真係有排受 咁多官司 真係睇得人好開心
呢條友真係得罪全港鐘意打機既人 仆街認自己最能勁 屌你 依家每次睇親佢仆街都笑得我好能開心
鐘生唔會再理佢啦

有錢人,大氣度好多,我地想像唔到架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞