TOYZ出獄之後搵周周算帳

472 回覆
143 Like 12 Dislike
住沙田一定係中產?
球z玩Poe
bebe 仲成日開台wo
死監躉
收嗲啦 你條賤種支那狗
MISTAKE婚已結,做左網紅經紀公司老闆,早排出山幫丁特隊戰隊BYG做董事
球Z,經過之前LOL賽評風波之後,正式轉行POE
BEBE,結婚生仔,但仲活躍係LOL直播界,啲業餘比賽一直都有份
香港2019水深火熱toyz直接直播話唔撚關佢事,再屌哂所有人老母
個周周都係想食左個 channel 既啦
直頭用toys個channel 放左開戰片
岩啦狗咬狗!我要睇血流成河
愈爆愈多
toyz坐完監返黎香港共享中國人的榮耀啦屌
大家都係屎, 狗咬狗
岩岩統肥開台做CALL IN 有講過下
做YOUTUBE TWITCH 嘅官方收入 即係廣告訂閱果D 錢都係用美金入帳
佢地呢班開台拍YOUTUBE 為咗避台灣果邊嘅稅收 就會開公司
用台灣政府比嘅外國資金免稅額 用海外戶口收錢 再每年慢慢咁過D錢入台灣帳戶
而周周死保個CHANNEL 應該係要攬住個海外戶口嘅LINKAGE
如果比76搶返個CHANNEL 佢一改咗LINK 入台灣嘅戶口 周周就一豪子都拎唔到
按丁特個講法 76隨時一個月搵到過百萬台 YOUTUBE 收入都肯定唔少 個海外戶口肯定大撚把錢
同埋周周佢自己講借比76嘅錢最少都好幾百萬台 76玩到恐嚇肯定就唔會肯還架啦
周周想撈返D錢 一定點都會食死個CHANNEL
Toyz呢條仆街真係貪錢貪到癲..月入幾十萬都貪到咁
76呢單野連橫爆出好多野
鍾培生 STANLEY 丁特呢三個形象都算有改善到
唔係話佢地就變晒好人 但起碼以前有好多係76造9佢地踩佢地嘅野平反返D
後生仔太急 想一步登天行捷徑

FROM 巴哈
間公司登記人係周周
如果鬧起上法庭嚟 周周死咬76只係公司旗下藝人 可能真係比佢得米
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞