[DiuTV][不推文回覆] 全民造星IV 遺珠討論區 (18) Ariel大佬,見字洗頭

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我pre round對佢反感
但見連登有人傾佢個live
睇完就迷主席了
就算冇追開女團,應該都知掛
主席真係好在有開live
佢哋以為呢啲叫progressive
諗深一層要多謝祖
得出sub unit/solo算
已經對個團冇咩期待
佢真係走得太前 如果主席入咗團分分鐘要整個陸軍裝頭
當年mirror都有承諾會 結果就…
我都係咁
仲要佢pre round foul咗jackie
你覺得360唔夾canvy
同樣班中女c9 覺得360唔夾隊女團
我就向來覺得canvy 折出來好過
隊new type 全力sell 中女market 啦

Diutv 有noise 完全係因為打後生仔市場
而家反其道而行食中女market 就隨便
好衰唔衰申請應酬呢個世界上最西既客
相信咁玩落去永遠都唔會再有大叔的愛呢d 劇拍到
咁唯有寄望yolica
425am,要瞓了
你覺得360唔夾canvy
同樣班中女c9 覺得canvy唔夾隊女團
我就向來覺得canvy 折出來好過
隊new type 全力sell 中女market 啦

Diutv 有noise 完全係因為打後生仔市場
而家反其道而行食中女market 就隨便
好衰唔衰申請應酬呢個世界上最西既客
相信咁玩落去永遠都唔會再有大叔的愛呢d 劇拍到
所以魯生簽定 yolica 做 backup plan
希望真係有

Good night
冇睇live
全個造星 睇第1個表演
“就決定係你”
Yolica 求其拍下節目都想睇
但睇IG動向幾位暫時好似好得閒 唔似要組個團
我都係 一睇就知呢個女仔會係一粒星 真 star quality
痴線 冇諗過聽主席live會聽到喊 呢個傻妹…
明明已經有mirror 打中女market
點解又要多隊女團打同一個market
不過兩個嘅style真係差好遠 如果入咗同一團真係唔知點算
早抖
跳唱出道就一定唔會
做住model youtuber 揾下食先啦

可能去到咁上下會同canvy 限定團
佢哋似乎係三個solo捧 btw yoyo星期一已經要開工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞