【ViuTV白卡劇】《IT狗》(11) 星期一至五 21:30 我好似又聽到一啲需要糾正嘅言論

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
終於追返前幾集 見到導演有mon 想上嚟讚

頭兩集開題有啲拖係難免 入正題開始準備比賽 節奏拿捏得好咗

最好睇之處係單元集咁出 啲笑位好密好地獄 節奏快返 多線劇情都處理好好
短短五集有KP 小野 濠b 真俊華客串
大台理論真係笑到痴線

好鍾意Tony呢個認叻角色:我喎!星之子!
有集佢喺到睇自己本摘星之路Props真係好認真

男B女B嘅互動好有chemistry

Btw 牙信應該係成長型角色 但佢真係好蠢令人好炆(g chi 凌文龍)
https://viu.tv/encore/3-mins-enews/3-mins-enewse26220220114

三分鐘熱度都有倉底IT狗演員訪問
好撚鳩啊救命
連曾俊華都請到黎拍戲點夠你玩啊
Wow
有新Tee
係白卡地獄使者

ngaam啱啱睇番,原來Johnny 仔戴左條Bitcoin 金鍊
啱啱睇番,原來Johnny 仔戴左條Bitcoin 金鍊
呢個同銀魂播一集天台自嘲被腰斬一樣
佢試下賣力圖tee
我覺得會有唔少人肯買
女主第一集既台語黎
因為原句係女主講,信quote返
Johnny 仔角色原型係咪袁生嚟?
終於追返兩集啲編劇monpo都mon得幾貼可能一路隊草一路mon po
初頭以為Tony係煩膠吹水佬,但so far Tony係好幫到手無預期中嘅討厭,可能佢個樣好sharp好精神,同埋有on9信做對比,一轉返去tony就覺得好舒服即刻唔𢛴
男女B係MVPss,睇完直情對yoshi好感多咗,好彩唔係個啲extreme女權煩膠唔係會想熄電視,男女b一係度即刻會望實好驚miss嘢,佢哋出親節奏明快每個位都好睇好笑,陳湛文演技世一超級有說服力睇得勁舒服

常樂b靚仔到癲講嘢個tone好似長期嘟住個嘴軟瀨瀨 想食咗樂b 樂b唔好跟tony啦入我房
我粉絲濾鏡太強勁評論唔到樂b,專心丁佢算
大台都大把野抄人,問題係抄成點
咁網上重播幫到你
真係佢黎咩

跪求大台理論 BornHub牌同Never堆tee
求出貨 我想課金

join啦join啦 有邊次唔join先
淨係睇左頭兩集,覺得好悶
請問第2集之後好唔好睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞