【我地都唔夠中場用 可以改期未】阿仙奴21-22球迷吹水區MDCCCLXXXIX

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
我個人最反感的,是這種就算落後0:1仍是11打11理論,
老實,我在片中,也已指出Xhaka的不足之處,也有提出並非不可取替之人。

但一名球員,只是想盡辦法解圍,而並不是那種向來粗野之人的粗野攔截,
你可以指出他的不足,但不能每次犯錯,就只針對任何一人,而忽略了其他人的狀況⋯⋯

至少,在片中,我也指出其他各種可行之法,係至少,而並非一味批評

唔應該抱著寧願落後0:1的境況,去作馬後炮之論,另一方面,點解速度最慢的Xhaka往往有此種危機感?終又被自己速度所累?

最後我要不客氣指出:請不要再用甚麽「盲撐」字眼加諸本人身上,我是有批評,但也有批評以外理據,如任何人均有認真聽完我節目之全部!
禮拜日唔延期真係玩撚完
下次直播睇?
聽日

Nk
黑 拿 馬
柏 老
馬 加 頂 白
輕鬆456
有咩咪屌伊度
柏不了
不如拿卡防中
如果你下次見到John shek
嗰個唔係我。
重度老師要死全家。
咁不如出坦蛇
坦蛇我勁撐
冇傷?
而家最強中場真係 Arteta +edu
冇假陽性,場波踢硬
有名你叫坦克
上場冇佢以為又收咗皮
why not both
442雙箭頭
你可以指出他的不足,但不能每次犯錯,就只針對任何一人,而忽略了其他人的狀況⋯⋯

大佬,佢第一季踢英超,定18/19歲頭兩三年踢頂級聯賽?
各式各樣呢d無謂紅牌 / 12碼加埋好多次啦。
用6667咪得
Corriere dello Sport: Dusan Vlahovic agent no longer discuss/talks to Fiorentina. Fiorentina would sell him immediately but Vlahovic aim is to leave for free when his contract ends
費撚準備雪vlahovic
達蛇一早比左提示 大家除定褲等官宣

聽晚輸幾球定係又搵條友紅再死守
佢份約去到2023喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞