【我地都唔夠中場用 可以改期未】阿仙奴21-22球迷吹水區MDCCCLXXXIX

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
我估因為係有紅牌 咎由自取 唔批
好快reject
重度老師開工?
擺明無開工先要延期
https://www.instagram.com/p/CYuAQtHIFt4/?utm_medium=copy_link

伊度狗個ig咩意思
唔做嘢跟住話nth more important than family?
突然撐羊?反達?
即係話無頭四無歐聯無聯賽杯冠軍都唔緊要 最緊要家人
可能又有人煩佢個仔
90%唔批、足總針對
Arsenal players that are unavailable:

Chambers (injured)
Cédric Soares (injured)
Tierney (injured)
Tomiyasu (injured)
Xhaka (suspended)
Partey (AFCON)
Elneny (AFCON)
Emile Smith Rowe (injured)
Bukayo Saka (injured)
Ødegaard (covid)
Nicolas Pépé (AFCON)
Aubameyang (AFCON)
Premier League rules stipulate that teams must fulfil fixtures if they have 14 players (13 outfields and a goalkeeper) available to play.

Arsenal only have 12 available players. [@TheAthleticUK]
派對醒水 今場輸波番黎
牙羊有無咁多暗病呀
得一個中實唔批
冨完封佢啦
張,泰幾時傷埋,邪到
佢返個孫姐,如果我地返晒沙派富奧路抵既
米蘭體育報:

Pablo Mari 已準備好登陸意甲,阿仙奴正在等待烏甸尼斯的正式報價。
衛報:

阿仙奴正在與英超聯盟進行協商,以探索推遲週日與熱刺比賽的可能性。 週日的倫敦打吡戰,阿仙奴可能有多達12名一線隊球員因各種原因缺陣,英超規定,如果一支球隊無法派出至少13名球員外加1個守門員,那麼他們將有權申請推遲比賽。
撚羊咁樣係咪可以直接退休
拜狗黑鳩AD都驗左有 都要休息
不如羊踢埋呢季退休做legend算,好黎好去
白t同6667傷咗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞