星座愛情觀(天蠍座入嚟啦)23

1001 回覆
26 Like 26 Dislike
鍾意咗有男朋友嘅天蠍女,天蠍咁專一係咪一定冇機
近排同蠍女相處有好大轉變⋯

一直以黎都對佢好好
會單獨約出街佢想去邊就帶佢去邊
有煩惱又會同我傾好多好多
又見過佢脆弱個一面
佢有咩困難我都會即時仆過去搵佢
以前佢都會讚吓我對我好好咁

但近排開始成日蝦我
話我影相又唔好睇
揸車又話chok
又話我個人唔細心個啲
雖然笑住講但有時都講中
心入面會有啲Hurt

有冇人知點解會咁
蠍係咪好多都會拍緊拖都flirt其他仔
你靚唔靚
關咩事 星座唔代表真人一定夾架嘛 我天蠍女 有興趣嘅話會覆得好快 冇就會拖住or hea覆
天蠍係咪冇資格拍拖
咁睇嚟都係冇興趣覆得慢又hea 覆。睇嚟都改變唔到,要搵下一個
講野mean係好事來
天蠍好難捉摸
本身同天蠍傾緊偈話好攰唔想郁
佢叫我咁成日都唔好出去好好抖吓啦,我話都係要出去買嘢食擺喺屋企
佢就話咁啱呀我都要出去買嘢,不如一齊,順便還啲飯盒俾你?(佢早幾日屈我整咗啲嘢食俾佢)
之後去買嘢,佢諗住買膠袋裝嘢,我話咁不如我拎啲飯盒出嚟袋住,你拎返你個膠袋去用啦,佢好似想阻止我咁
一拎...飯盒入面裝咗堆零食
佢尷尷尬尬咁話我整嘢俾佢食,又咁好食,所以回禮好應該
好撚暖好撚窩心呀屌

已經連續2個幾禮拜包括weekend俾佢搵借口日日約見面
但佢早一日先send一堆嘢嚟話好多謝我對佢咁好,我係佢最好嘅朋友

各位天蠍覺得咁係咪真係俾佢friend9zone咗

仲要佢係本身拍緊拖

但我已經幾鍾意佢天蠍好可怕
真係好 friend 都唔奇
有時我比佢蝦自己都會有啲暗爽
不過真係分唔到邊句係真邊句係mean
有次我好認真咁話「咁我改啦」
佢又會好認真話我人人都有缺點㗎啦唔需要改
話我唔好咁婆媽啦成個女人咁

佢對佢啲朋友都唔會咁
但有聽過天蠍會對好好好朋友先會咁
咁我係咪已經冇機會
雙子男好就我 係本身雙子係比較就得人定係點?
玩到你陀陀擰應該有d機
我條女都係咁

串你某程度上係唔妥你某d行為,但你話會改啦佢又話唔洗,其實佢心裡面睇下你係咪真心改定純粹吹水只係氹住佢先

天蠍女對冇興趣既人先唔會judge,佢心諗自己每句話都金玉良言,唔會蝕俾d無關重要既人

但留意,要有心理準備,當佢認真同你一齊佢會乜都管,因為佢覺得咁樣對呢段關係係最好,為你好即係為自己好,但你可能會俾佢徹底改變,唔好後悔
天蠍好專一㗎喎。。。
除非佢同現任關係唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞