星座愛情觀(天蠍座入嚟啦)23

1001 回覆
26 Like 26 Dislike
佢見面時自然啲?定令你覺得佢假同誇張先
見面自然好多
我就咁睇你個case
佢似當你只係朋友
因為天蠍如果對住佢接納嘅熟人嘅話 佢係肯講下自己啲觀點感受 天蠍算係「內向界嘅外向人」
同埋,如果天蠍對你有嘢 你電話搵佢嘅話 佢一定會秒回你 同埋無論講咩話題都好 佢都可以關心到你
不過蠍都要慢熱同需時觀察 當朋友開始 都可以慢慢磨合到 有感覺既話佢 可以會有進一步行動都唔奇 所以平常心咁同朋友相處就好了
天蠍男 撞著天秤女 好辛苦好似拉唔近個距離咁
好似做朋友ok
情侶未試過 但雙子係咪有啲嘢你係唔太得?🥲🤔🤔
又係只有朋友過 未情侶過
但天秤應該性感算大路🤔🤔 你哋距離係指咩
佢忽冷忽熱我唔知我係佢心目中係咩野 我受傷會關心我 佢病我又會關心佢 佢又會著d好緊要既野交俾我 但一般我地係唔會有任何交流 除左ig story 但都唔係成日覆 同佢好似好遠距離咁 有時有d野講到興起佢又突然消失左
天蠍都幾分裂下咁 不過對朋友會主動關心
對鍾意既人更甚 甚至 勁得制 搞到有時人哋頂唔順
所以 佢可能有時都未知自己想點咁 係要多啲時間同耐心同佢了解同溝通下 佢冇主動現身就由佢 只可以叫你 當佢朋友咁睇好啲了 唔使咁投入先
有時真你成個月都唔會講野 但又會睇我story 好撚辛苦 不如處死我好過
咁又唔使死 太誇張了。 你俾佢啲咩吸引你得咁緊要先
個人好真誠對貓果種無私 係我見到佢攞住個罐罐餵貓仔 望住貓仔食野果個甜笑樣 一下打曬入心 旁人黎講可能好小事 但對我黎講係好難得既真誠 我想好好珍惜佢
當然珍惜啦 但珍惜佢你都要珍惜你自己
巴打放心 其實我既處死係想佢交代清楚d野
始終一個人留係到太耐唔向前行係唔得 清楚大家既關係咁咪好
最好就 應兩下算 由佢冷靜下來就算了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞