[華維迪 獲得糟蹋別滿足] 皇家馬德里球迷吹水區 (286)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
負皮佢啦
Éder Militão ?
2-6-1-1 On9
安狗擺佢兩個閘嗰陣你瞓咗?
佢係on9
擺佢兩個閘都係贏梗先咁做當加強防守,除非安爹勁到好似哥狗改做到佢哋打到兩閘正選做未來陣容
你錯咗 嗰次係調返轉 要全攻陣換咗佢兩個入嚟
嚴格啲黎講佢哋都唔係純閘,比較似打緊內鋒中場,會成日啲同翼換位。唔止佢地兩個,你睇番星期五國王盃追平個球,卡斯米路都係拉左邊傳中入波
留名睇討論
你唔參與討論?
跟冼迪琦一樣
沒空
係咪各自嘅natural position唔重要
如果佢打嗰個位
佢可以完成到職責 又有貢獻
又維持陣形、攻守平衡
咁擺閘都冇咩所謂
正如賓狗唔係純前鋒 比較似打緊左翼/偏左no10
但名義上一樣會叫佢做正前鋒
而且今年雙閘拉邊助攻根本廢到仆街

而最大嘅問題係呢個陣其實半開玩笑
唔通未來陣容真係買齊上面條list嗰五六隻中場
再永續賓狗十年咩
教育(屌走)新人係你負責開
是咪有咩誤會
老實講 維唔擺右翼衛都知唔值得討論
你有道理。
🚨| PSG are willing to offer Asensio a 5 year contract earning €6m a year, which is better than Real Madrid’s offer of a 4 year contract with the same salary (€4m). @diarioas #rmalive

🚨| Fiorentina are considering buying Odriozola from Real Madrid for €20m. @diarioas #rmalive
🚨🎙️| Carlo Ancelotti: "Eden Hazard is in our plans for NEXT season." #rmalive
開始報復
🎙️| Carlo Ancelotti: "Finding a Casemiro replacement? Impossible. It does not exist." #rmalive

點睇安狗
Ok
含淚道別
88了
好行兼夾唔送
20m fast trade
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞