[華維迪 獲得糟蹋別滿足] 皇家馬德里球迷吹水區 (286)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike

KARIM BENZEMA
in 2021

La Liga Player of the Month (March, September)

4th Place in Ballon D’or

Onze D’or

As Sports Award

France Football’s Player of the Year

Recalled in France National Team
Nations League Champion

Nations League Final’s Man of the Match

KING OF MADRID

下季如果包皮黎會著咩number
世三走應該會比件7號佢?
定比件7號牙維,佢著bale件11?
不過佢好似鐘意10多過7同9
Haaland 11 Mbpape 7
積中肺炎
對包包又可以睇機司
可能vvd
屌!出拿大哥,阿拉巴嗰日復出未
🚨| Real Madrid are waiting for another PCR test to see if Carvajal's result was a false positive. @diarioas
🚨 David Alaba is expected to miss the Super Cup final against Bilbao, he's not training with the team currently. @cuatro
有冇gym撚開始肌肉收縮、出現幻覺?
https://lih.kg/2846117

真名王
你都有份
外間很多反對我愛你的聲音
賓施馬=
紙老虎
疤狗中場已經有gavi Nico predi fdj
我哋仲係kmc 未來十年個中場又比人sm
驚閪咩
食撚住班傻鳩疤啦
連贏五場
黎緊第六場都叫硬糊
幻幻唔一定成材既
睇下獌狗
淨係睇super cup見倒對面班𡃁仔唔怯場越踢越有都知唔係暴聯之流 扭波造波射門屌啦媽睇返我哋得隻阿維叫做似樣仲有個vvd又唔用
福狗一出黎 對曼城 阿記 入兩三球
馬斯亞第一場對利 一扭三入波
幻幻成唔成材 睇好多野既
Fati Pedri 都好有潛力 但兩個都傷到出唔到場
我又唔信疤咁好彩 又同時有幾個幻幻 都培養到夢三咁
我皇幾時係靠練青訓去build波
係近年買人偏向後生仔
但青訓真係上到位既冇幾多啦
卻米摩收左皮咪再買人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞