如何應對女朋友以下嘅對話

398 回覆
236 Like 2208 Dislike
原來po story都係嗌交話題,學到嘢
感建分
叫佢食屎 煩撚住曬
感分
真 調轉既話條仔已經俾人踩到地底泥咁
耍佢老母花槍咩 冇公主命係度有公主病
其實點解無樣樣都有share就要亂諗
大家之間有互信唔洗搞到咁呀
咁樣都拍得辛苦姐

你同佢有無傾過將來
咁樣對大家尤其女人都有安全感得多
作為一個女朋友我都覺得你女朋友痴撚線
笑咗
個時就係無傾將來 同埋本身我異性朋友比較多
作息時間又唔同 加上我好少同佢講自己野
又比佢周到係ig/tg flirt過女 所以搞到佢咁無安全感
唔知你撐邊邊
不過公道講句 冇前文後理 根本唔會知樓煮同女友之前點相處同發生過啲乜 你地都係睇樓煮片面之詞同一少部分對話啫
有啲ching有企係女朋友角度諗 其實佢錯唔曬
呢啲野一隻手拍唔響
平時番工同埋應付生活各種壓力已經好辛苦,
身邊果個咁樣無啦啦發癲真係火都黎
樓主算好好eq 了

D 女人就成日覺得人地無理佢感受就發癲,咁你地有無理過你發癲果時男友既感受
巴打求生欲都幾強
你條女都幾痴線
傻豬,我就係要全世界都知我鋪比你睇,幾咁愛你
如果另一半乜都唔選擇同自己講同分享

如果有呢個前設底下,仲拍拖黎做乜
犯賤?
你咪答佢“你啱喎,咁樣不如分手啦,我鐘意同ig story拍拖多啲”
邊撚到sweet?
完全似係心情差冇野搵野嚟嘈
pin this
咁全部人都係講自己既版本架啦 你咁講係咪咩都唔使傾先
我個人覺得識著樓主控制欲咁強既女友真係自己睇路
我係絲都覺得情侶之間應該互相尊重
我唔覺得樓主普通share歌係ig有咩問題
岩傾你咪覆囉就係咁簡單 一定要同你一個人講?
所以覺得女朋友啱仲要覺得sweet既人
我真係同呢班人溝通唔到
Same
isp問屋企人拎?

中學雞躝返去溫dse 啦
推到比你條女睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞