如何應對女朋友以下嘅對話

398 回覆
236 Like 2208 Dislike
閪到岩架啦慢慢受啦
你又知樓豬私底下本身無share野?
煩到呢...
有既話女朋友唔會咁大反應啦
根本呢個post喺健康關係就唔應該出現
就算結咗婚都唔應該咁管住哂啦 乜都放哂佢第一位根本就唔健康 會令人抖唔到氣

點解咁多人仲會拉埋落sweet度
比你一次sweet到
包保下一次都sweet到?
Bro
你未見過有啲點都唔夠安全感嘅女仔可以有幾癲
太眼瞓無goodnight就瞓咗都可以搞到鬧交
咁低B的女友,分手吧
點解比條女咁屌法會係sweet?
就咁睇仲慘過比狗盤
我都唔知點解 問嗰位絲

港女真係香港男仔自己一手造成
你同佢講,當然係擺你第一位先,次次屌完你先去屌其他女的。
最撚憎呢啲表情閪
個格閪到震 明明係公主病話自己耍下花槍
屌你啦 試下對話入面男女調轉?
條仔咁講話自己耍下花槍得唔得呀? 條賤閪唔嬲到震先奇
段關係地位咁撚唔平等 絕對冇機會走得長
條女煩撚到
問佢
點解我po嘅story你唔係第一個睇到先🙂?
我po嗰陣你做緊啲咩🙂?

一於同佢鬥痴線
爆佢seed喇。比佢慣左你重有幾十年捱。點捱阿。要幸福就一定要食得住條女。
點解你會佩服 呢啲情話都唔老土真咩
失衡左
比埋keywords你:
小氣 冇風度 唔gentlemen 恐怖情人 自由(女性)
認真,快啲分手
以前有個女朋友都係咁,乜撚都要擺佢係第一,個世界要圍住佢轉;但佢就一定唔會將我擺第一
最尾散左,我情緒病左半年,到依架仲會周不時發作
你條女忽㗎?
你遲下柯屎都影埋堆屎send俾佢話第一時間同你分享快樂啊,八婆
咁低b嘅嘢都有得嘈
如果你有交帶啲其實就無事 我個個初時都係
我又係post喺IG唔同佢分享 又send比其他女
佢傷心到傻左 日日亂諗
佢知道我既作息/去向 個心會定好多同埋佢都話係我屋企個時有我陪住訓覺都安心好多 女人都係想要安全感 愛佢就比佢啦
只係一首歌有咩咁大不了 唔好上綱上線啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞