新Noah vs 新step wgn

500 回覆
96 Like 22 Dislike
4000唔算貴, 緊係裝埋啦
4000平到仆街
noah 2022?
我問過冇原廠360. 後裝都係國產貨啵
咁應該係國貨
國產個d 360 唔好搞 好易壞.
你係怕既 裝個前parking cam
條軨用日本S-Z版定S-G版嗰隻?
Noah行貨無左腳踏板同無電尾門
Stepwgn混能9成要水貨
水貨齊option好多
stepwgn行貨今代話有混能
Noah水貨(即Voxy)既腳踏板同電尾都係option黎,要加錢先有,標配係無既,所以行貨Noah一定唔會加俾你啦。
係,香港行貨好似連呢2舊嘢option都無得比你加
水貨貴行 6~7萬
我覺得行貨都可以接受既 買完自己加😂
貴6-7萬,但己經有hybrid, 電尾,盲點偵測,中排腳拖齊option.
淨係hybrid係香港計,電油同hybrid既差價都要5-6萬啦。
你睇sienta既電油同hybrid差價就知。

如果你計水貨行貨既電油,只係差3萬,但多好多野。
唔會差咁小 你未計稅 運費 option 錢
我訂左部水貨voxy hybrid 42萬全包連稅連option,我上面有講。
當初報價如果電油連我d option係38萬。

好似電尾要sz 個level 先有
我係咁計
咁我唔知佢點計,不過稅佢收我11.2萬。
總數埋單42萬2千蚊。我估行貨都賣35萬啦,差7萬蚊有hybrid又齊d option, 就無等行貨,直接落訂,話預日本4月出貨。加上我自己都鐘意Voxy個樣多d.

我係S-Z, 同埋訂埋個包圍跟船返,落地幫我裝埋上去。
水貨車好似係深色玻璃?
你訂左邊隻包圍?
yes, 深色玻璃。
車行包換合格玻璃
GR
42算係咁如有兩老過多十年八年我都諗
行貨係車價22萬 稅12.9萬。
點做到11.2萬稅
咁我唔知啦。
呢間車行,我咁耐以黎都訂過3部車,介紹朋友都買過幾部,相熟車行.

我都有問過其他車行價錢,有一間報得重平過佢幾千tim.
我小朋友加姐姐己經5個人,有時都要車下2老,所以換黎換去都係7人車。我依家都渣緊stepwgn rp。 因為日日都要用車返工,又覺得vellfire油費好貴,同埋車價都好貴,唔捨得。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞