2021-22 NBA常規賽討論區(10)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
yes
我仲係lag lag 地睇唔撚到
下咁我過完射中距離咪無敵
又要J熊
..........
首先中距係最低效率進攻方法
第二就係你後面有一隻、前面係隻底
咁你射咩中距....
一直潮撐高啤
我就覺得搞搞bench先,beasley同reid,novell出到黎冇人管,成鳩日亂黎,bolmaro又水土不服,得mc daniels,係正常,正選班贏幾多有時都俾佢地倒返,不過edwards真心睇到希望,上年仲係體能波,今年連3分都有,進步左好多
要埋 levert 搞掂bench 啦
自己睇法係,其實有個後備PG會好啲,Bolmaro同McLaughlin除左運球過半場都已經無用,Nowell偏向Clarkson嗰種亂刀流(但幫到Finch,成日無戰術直接比球員單打)Beasley我傾向唔郁佢,始終射手真係有價值,郁佢換個4號位空間仲窄,但唔郁佢又無乜籌碼可以換到好野

認真叫Finch打幾球P&R好過啦,夠簡單直接,一卡死就比球員自己單打,搞到成日變笑話

McDaniels話晒都係潛力股,唔係吸引都好難郁到佢,所以就算GM講左會做野,我都唔覺得會有好大動作,係Naz Reid囉,但換到啲乜野4號位,係會好用過正正常常嘅佢
有dlo帶bench加nowell ,Beverley pg位其實夠
反而狼需要turner夠啲
Trade 到 turner j爆啦
Stretch 4/5 + rim protection 聯盟冇乜咁滯
份約到下年未計佢得25歲
唔洗拆 core 換到肯定勁好多
下佢25?
有咩問題lol
佢19歲開始打
後生過字母mb少癲

佢似嗰期
字母 13 class
mb 14 class
吞拿 15 class
不過佢個感覺係似27/8
屌 睇錯以為講curry撚波縮
艇竟然攞到咁多分
後備pg係最重要
其他幾位正正常常唔發癲係有用嘅
Nowell出嚟爆分
Beasley呢種射手難取代,雖然佢防守麻麻三分好飄
冇睇, 點贏
榮叔打成點
'Noise Circulating' That 76ers Want To Try To Acquire James Harden In 2022 Offseason

Harden will be a free agent this offseason after he decided not to sign an extension with the Nets.

The 76ers could build a sign-and-trade deal for Harden around Ben Simmons, should they not trade him before the deadline.
攬住Ben少過世啦
Siakam定adebayo 勁d?
https://www.youtube.com/watch?v=1hidpnHzrDc

westbrook top play of the year
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞